Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Waterpolo

Grups EdatsDiesHoraris
Infantil A Masculí2009-2010De dilluns a dijousde 18.00 a 20.00 h
Infantil A Masculí2009-2010Divendresde 19.00 a 20.15 h
Infantil B Mixt2009-2010De dilluns a dijousde 19.00 a 20.30 h
Infantil B Mixt2009-2010Divendresde 19.00 a 20.15 h
Infantil Femení2009-2010De dilluns a dijousde 18.00 a 20.00 h
Infantil Femení2009-2010Divendresde 19.00 a 20.15 h
Cadet A Masculí2007-2008De dilluns a divendresde 20.00 a 22.15 h
Cadet B Masculí2007-2008De dilluns a divendresde 20.30 a 22.15 h
Cadet Femení2007-2008De dilluns a divendresde 20.00 a 22.15 h
Juvenil Masculí2005-2006De dilluns a divendresde 20.00 a 22.15 h
Juvenil Femení2005-2006De dilluns a divendresde 20.00 a 22.15 h
Absolut Masculí2003 i anteriorsDe dilluns a divendresde 12.00 a 14.00 h i de 20.00 a 22 h
Absolut Femení2004 i anteriorsDe dilluns a divendresde 13.00 a 15.00 h i de 20.00 a 22 h

Quota d'inscripció (matrícula)Quota secció 9 mensualitats (setembre – maig)
Infantil
Cadet
Juvenil
65€38€

És responsabilitat del pare, mare o tutor legal (en el cas dels menors d’edat), i dels esportistes majors d’edat, facilitar les dades de contacte actualitzades (correu electrònic i telèfon) per tal de poder rebre tota la informació oficial de la secció i del Club.

DESCOMPTES

Els germans tenen dret al 5% de descompte i, a partir del 3r germà, al 10%.

REBUTS RETORNATS O IMPAGATS

La devolució de 2 rebuts domiciliats ocasionarà la pèrdua del dret a assistir al curs i no eximeix el seu pagament. Per recuperar-lo, caldrà pagar els imports pendents i les despeses administratives.

PROTOCOL DE BAIXES

 • TRAMITACIÓ: Caldrà personar-se al Punt d’Atenció al Soci abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació i omplir el full de baixa de l’activitat per tal no generar cap altre rebut a partir de la seva recepció. També es pot enviar e-mail a puntinfo@clubnatacioterrassa.cat abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació sol·licitant la baixa de l’activitat i indicant el nom complet de la persona que es dona de baixa per tal de no generar cap altre rebut.
 • DURANT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ I FINS A L’INICI DE L’ACTIVITAT: Les baixes per motius mèdics justificats (caldrà certificat mèdic) es veuran penalitzades amb un 10% sobre l’import de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça. Les baixes que es produeixin per voluntat pròpia es veuran penalitzades amb un 20% sobre l’import total de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.
 • UN COP INICIADA L’ACTIVITAT: No es retornarà la matrícula un cop iniciada l’activitat ni els rebuts que s’hagin generat abans de la tramitació de la baixa.

 

Molt important! No es tindran en compte les baixes comunicades a l’entrenador i/o al coordinador.

Equips

Waterpolo Infantil Masculí

Waterpolo Infantil Femení

Waterpolo Infantil Mixt B

Waterpolo Cadet Masculí

Waterpolo Cadet Femení

Waterpolo Juvenil Masculí A

Waterpolo Juvenil Masculí B

Waterpolo Juvenil Femení

Waterpolo Absolut Femení

Waterpolo Absolut Masculí

Organigrama

 • Director de l’Àrea de Waterpolo i entrenador del primer equip masculí: Dídac Cobacho
  dcobacho@clubnatacioterrassa.cat
 • Segon entrenador del primer equip masculí i entrenador del juvenil i cadet masculí: Sergi Mora
 • Entrenador del juvenil i cadet masculí B: Cesc Reina
 • Entrenador de l’infantil masculí A: Jordi Millán
 • Entrenador de l’infantil masculí B:
 • Entrenador de l’aleví masculí: Cesc Reina
 • Entrenador del benjamí: Ivan Sánchez
 • Entrenador del primer equip femení: Xavi Pérez
 • Segon entrenador del primer equip femení i entrenador del juvenil i cadet masculí: Eduard Vera
  evera@clubnatacioterrassa.cat
 • Entrenadora de l’infantil femení: Dídac Vera
 • Entrenador de l’aleví femení: Dídac Vera
 • Entrenador del prebenjamí: Álex Muñoz

Palmarès

0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives

Història

El waterpolo és un dels esports fundacionals del club i, juntament amb la natació, en constitueix la seva essència. Un grup de nedadors van decidir ajuntar-se per donar a conèixer aquest esport, i fomentar-lo dintre del CN Terrassa.

Els nedadors s’agrupaven ells mateixos per franges d’edat. De tal manera que es crearen dues penyes: la Nàpia i la Bota. La Nàpia era la penya que agrupava als nedadors més experts i veterans. Per altra banda, la Bota, estava formada pels que s’havien incorporat més recentment al Club i que tenien poca experiència.

El club, igual que el país, va patir les conseqüències devastadores de la Guerra Civil. Val a dir que, fins als anys seixanta, era molt habitual en tots els clubs que els mateixos nedadors participessin en les proves de natació i més tard en el partit de waterpolo. En els equips de la postguerra, els components més destacats de l’equip de waterpolo eren els nedadors amb marca rècord en les seves especialitats: Mach, Franch, Gusi, Pagès, Cardellach, etc.

Va ser al principi d’aquesta dècada quan el waterpolo va renéixer després d’uns anys foscos i l’equip va quedar tercer en el Campionat de Catalunya. El 1967 va ocupar un espai important en la història del club, atès que l’equip de waterpolo es proclamava subcampió de la II Lliga Nacional, la millor classificació de la història de l’entitat.

L’any 1988 es creava un equip femení, format bàsicament amb nedadores veteranes. L’equip va tenir una breu activitat, de tan sols dues temporades. La manca de renovació i les dificultats per entrenar feia que moltes nedadores abandonessin els entrenaments. Davant la manca de convicció, l’equip es va acabar dissolent el febrer de 1991.

El mateix 1991, l’equip disputava per primera vegada a la història del club la final de la Copa del Rei. Gràcies a aquest èxit, el club va participar en la Copa Mediterrània, que se celebrava l’octubre del 1992 a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

Després dels Jocs de Barcelona, amb Rafael Aguilar i Dani Nart en la direcció, el primer equip es va consolidar en l’elit del waterpolo estatal. L’any 2005 Rafael Aguilar deixava la direcció del primer equip per fer-se càrrec de la selecció espanyola. El va substituir Dani Nart, un canvi sense ruptura.

L’any 2007 es produeix el salt qualitatiu definitiu amb el subcampionat de Lliga i de Copa del Rei, que va conduir l’equip a disputar la Copa LEN. La temporada 2007-2008, en va ser semifinalista després d’una actuació extraordinària. En la darrera dècada, l’equip s’estabilitza entre els tres millors de la lliga. La temporada 2015-2016, Dídac Cobacho va prendre el relleu de Dani Nart a la banqueta.

L’equip femení ha tingut una existència discontínua. Habitualment, el primer equip ha estat format per exnedadores. Després d’uns anys desaparegut, el femení es va formar de nou per a la lliga 1998-1999. La seva evolució va ser molt positiva. El 2001 es classificava per jugar la promoció a la primera divisió. El primer entrenador d’aquesta nova etapa era Raúl Santander, però va ser substituït la temporada següent per Xavi Costa, que ja havia dirigit aquest equip. La temporada 2000-2001 va prendre el relleu Marian García. Sota la seva direcció, el sènior femení s’adjudicava el títol del campionat de Catalunya de primera Categoria. L’any següent, Dídac Cobacho va esdevenir el nou preparador. L’equip, novament, va assolir el triomf en el campionat de Catalunya de primera categoria, èxit que es repetia l’any 2004 i 2005. Xavi Pérez el substitueix amb bon peu, atès que va classificar el conjunt per a la fase d’ascens a Primera Divisió, en la qual van obtenir el cinquè lloc. Sota la seva direcció, el conjunt femení no deixava de créixer i va assolir l’ascens a Divisió d’Honor la temporada 2009-2010. L’any 2013, en el seu debut a la Copa de la Reina, l’equip meravella i es va proclamar subcampió contra tot pronòstic. La secció fa una aposta decidida per la línia femenina, que s’evidencia en la figura de Paula Leitón, la primera waterpolista olímpica de la història del club a Rio 2016.

La temporada 2022-23 l’equip masculí, dirigit per Cobacho assoleix una fita històrica per al club. Arriba a la primera final disputada de la nova competició europea, la Challenger Cup. El 29 d’abril, l’equip no aconsegueix el títol, però sí que culmina aquesta històrica final amb un ple absolut d’afició, a la piscina de l’Àrea Olímpica.

Patrocinadors

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.