Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Socis/es

Hi ha moltes raons per fer-se soci/sòcia del Club Natació Terrassa. T’hi esperem amb els braços oberts!

El Club va constituir-se el 1932 i compta actualment amb unes instal·lacions d’una superfície de 60.000 m². Des del seu inici, té com a objectiu principal el foment i la promoció de la pràctica esportiva, en especial de la natació i el waterpolo, esports que li donen la raó de ser.

Avantatges

Per ser soci/sòcia del Club Natació Terrassa, es disposa d’una sèrie d’avantatges per part de diferents col·laboradors i patrocinadors:

  • LA FACT. Fins a un 20% de descompte (segons el tipus de servei) per rentar el teu vehicle a la Fact (S’haurà d’ensenyar el carnet de soci/sòcia juntament amb el DNI).
  • Descompte del 10% a tots els socis/es del Club en tots els productes de la botiga (excepte ofertes ja existents i uniformitats).
  • Neteges Coral. 15% de descompte en tots els serveis que ofereixen.
  • Instituts Odontològics. Ofereixen diferents descomptes i avantatges per als socis/es del Club.
  • Centre Dental Les Escoles. Targeta Som Riures totalment gratuïta, la qual permet: 1 higiene bucodental anual per un preu de 25€, 1 fluorització anual per 9 €, primera visita d’ortodòncia, visita de revisió (3, 6 i 12 mesos) gratuïta en adults, Ortopantomografies per 20 €, visita amb implantòleg, diagnòstic i pla de tractament bàsic gratuït, revisions d’implantologia, obturació provisional gratuïta, radiografies (periapical, aleta, oclusal) RVG gratuïtes, educació bucodental, instruccions i tècniques d’higiene oral, assessorament dietètic per al control de la patologia dental gratuït, visita d’urgència sense tenir hora concertada gratuïta (no inclou tractament).
  • OK Sofás. 5% de descompte a la botiga d’OK Sofás de Terrassa en tots els productes per a la llar i el descans
  • Descompte de 4 cèntims / litre sobre el preu de sortidor de benzinera sota revisió de Nieves. Preus especials en instal·lacions de climatització i manteniment, i d’energies renovables (fotovoltaica i aerotèrmia). Sorteig mensual de 50 € en carburant gratuït (entre aquells socis/es que es facin la targeta client Plus+ de Nieves).
  • Salt Idiomes. Matrícula gratuïta en els cursos intensius d’estiu 2023. Matrícula gratuïta fins al 15 de maig per als casals d’estiu 2023.
  • Infisport. Un 15% de descompte en productes Infisport com a soci/sòcia del Club Natació Terrassa. Els productes es podran comprar a la Botigueta del Club.

Quotes

Els familiars són matrimoni i fills menors de 28 anys. La targeta de soci té un cost de 3,70 €. El primer pagament -l’alta de soci- s’ha de fer amb targeta bancària.

Quotes individuals

de 0 a 2 anys

de 3 a 5 anys

de 6 a 11 anys

de 12 a 17 anys

Adults de 18 a 64 anys

Majors de 65 anys

0 €

32,49 €

37,23 €

42,04 €

46,40 €

35,82 €

Quotes familiars

Familiar de 2 membres

Familiar de 3 membres

Familiar de 4 membres

Familiar de 5 membres

Familiar de 6 membres

Familiar de 7 membres

Familiar de 8 membres

Familiar de 9 membres

Familiar de 2 membres majors de 65 anys

QuotA NO SOCI (ENTRADA D'UN DIA)

Menors de 18 anys

Majors de 18 anys

Majors de 65 anys

82,21 €

98,34 €

107,24 €

116,01 €

123,08 €

130,19 €

137,31 €

144,42 €

61,67 €

 

 

 

8,00 €

12,00€

8,00€

Matrícules individuals

Juvenil (fins a 17 anys)

Adult (de 18 a 64 anys)

Majors (+65 anys)

Avançament 6 mesos en quota individual

75 €

100 €

65 €

0 €

Matrícules familiars

Familiar

Familiar (+65 anys)

Incorporació d’un o més membres al familiar

Avançament 4 mesos en quota familiarSi et dones d’alta el dia del teu aniversari, tant en quota individual com familiar (promoció vàlida en cas d’aniversari per membres que no estiguin donats d’alta).

150 €

100 €

100 €

0 €

 

 

 

 

0€

Coneix els socis/es honoraris/es i de mèrit del Club.

Òrgan que assisteix, assessora i defensa dels drets dels socis/es en la seva relació amb el club.

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).