Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

El club

El Club Natació Terrassa compta actualment amb unes instal·lacions d’una superfície de 60.000 m². Des del seu inici, té com a objectiu principal el foment i la promoció de la pràctica esportiva, en especial de la natació i el waterpolo, esports que li donen la raó de ser.

Disposa, entre altres equipaments, d’1 piscina de 50 m amb sostre retràctil, 2 piscines de 25 m (1 coberta i una altra descoberta climatitzada), 2 piscines lúdiques, una sala de fitness equipada amb maquinària d’última generació, sales d’activitats dirigides, sala de ciclisme interior, sala d’el·líptiques, 10 pistes de pàdel amb servei de reserves en línia, frontó, rocòdrom, etc.

Compta amb 14 seccions esportives i amb 10 escoles esportives per a un total de 1.500 esportistes federats.

Valors

Respecte

El respecte és un dels nostres valors fonamentals. Som un Club que accepta i dona cabuda a tothom. Empatitzem amb tots i cadascun dels socis i sòcies sota uns estàndards de conducta per aconseguir una relació d’iguals i oberta amb tothom. Fem activitats enfocades als diferents perfils de sòcies i socis per a que cadascú d’ells se senti ho més còmode possible, des d’activitats per a persones grans fins a activitats per als més petits.

Compromís

Tenim un compromís ferm amb la ciutat de Terrassa, la seu del nostre club per, entre tots, creixem junts. A més, estem compromesos a fer del Club un espai lliure d’agressions i discriminacions de cap mena i cap a ningú. També estem compromesos amb l’excel·lència esportiva. Que els i les nostres esportistes donin el màxim de si mateixos i mateixes per a que estiguin sempre al més alt nivell competitiu, és un dels nostres objectius.

Inclusió

Som una entitat que promou la participació activa de totes les persones. En aquest sentit, som un dels clubs catalans amb més nivell competitiu d’esport adaptat. Disposem d’espais adaptats i eines per facilitar la mobilitat a les persones amb capacitats diverses.

Treball en equip

El treball col·lectiu entre socis, sòcies, esportistes i treballadors i treballadores és la clau per ser qui som. El nostre esforç conjunt ens permet posicionar-nos com al quart club més gran de Catalunya. A més els i les nostres esportistes també personifiquen aquest valor, ajudant als companys i companyes, competint al seu costat i fent equip.

Disciplina

Des de ben petits i petites inculquem aquest valor. La formació dels esportistes amb una disciplina és fonamental per aconseguir uns resultats òptims. Els entrenaments i el bon treball des de joves formen grans persones i millors esportistes. 

IGUALTAT

Promoció de l’equitat dins de l’organització, garantint que tothom independentment dels seu gènere, raça, orientació sexual, habilitats físiques o altres factors, tinguin accés i oportunitats iguals per participar, competir i avançar en l’àmbit esportiu. Això implica l’eliminació de barreres i discriminacions, la creació d’un entorn inclusiu i la implementació de polítiques que fomentin la diversitat i igualtat d’oportunitats per tots els membres de l’entitat esportiva.

El naixement del Club Natació Terrassa el 3 de juny de 1932 és el fruit de l’empenta romàntica d’un grup de persones que, salvant entrebancs importants, hi aboquen el seu esperit esportiu.

Coneix les persones membres de la junta directiva i del senat del club.

Consulta la informació econòmica, de gestió i de marca.

Revisa les diferents posicions que tenim obertes. T’hi esperem!

Informació sobre la Comissió de Protecció dels Infants i Adolescents.

Formulari de suggeriments, queixes o peticions dirigides al Club.

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.