Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Excursionisme

Informació
La Secció d’Excursionisme del Club Natació Terrassa està oberta a tots aquells socis del club que estiguin interessats en l’excursionisme i en totes les altres activitats relacionades amb la muntanya.

Una secció de gran importància que organitza diferents tipus d’activitats com ascensions, travessies, excursions, marxes… Regularment, programem 2 tipus de sortides:

EXCURSIONS

-Una sortida familiar matinal al Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (nivell 1).

-Una sortida de tot el dia per altres indrets de Catalunya, amb més desnivell (nivells 2 i 3). Les excursions són gratuïtes per als socis, i no cal inscripció prèvia.

ESCALADA

-Fem cursos periòdics per a nens i per a adults.

-Grup fix, en 2 nivells diferents, que realitzen sortides 1 cop al mes. En aquest cas, inscripció i pagament previs.

A més, els nostres socis practiquen altres activitats, com vies ferrades, escalada, barranquisme, canals, trekkings, etc.
Quota (setembre)
Soci individual major 18 anys16 €
Soci individual juvenil menor 18 anys11 €
Soci major de 65 anys11 €

És responsabilitat del pare, mare o tutor legal (en el cas dels menors d’edat), i dels esportistes majors d’edat, facilitar les dades de contacte actualitzades (correu electrònic i telèfon) per tal de poder rebre tota la informació oficial de la secció i del Club.

DESCOMPTES

Els germans tenen dret al 5% de descompte i, a partir del 3r germà, al 10%.

REBUTS RETORNATS O IMPAGATS

La devolució de 2 rebuts domiciliats ocasionarà la pèrdua del dret a assistir al curs i no eximeix el seu pagament. Per recuperar-lo, caldrà pagar els imports pendents i les despeses administratives.

PROTOCOL DE BAIXES

  • TRAMITACIÓ: Caldrà personar-se al Punt d’Atenció al Soci abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació i omplir el full de baixa de l’activitat per tal no generar cap altre rebut a partir de la seva recepció. També es pot enviar e-mail a puntinfo@clubnatacioterrassa.cat abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació sol·licitant la baixa de l’activitat i indicant el nom complet de la persona que es dona de baixa per tal de no generar cap altre rebut.
  • DURANT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ I FINS A L’INICI DE L’ACTIVITAT: Les baixes per motius mèdics justificats (caldrà certificat mèdic) es veuran penalitzades amb un 10% sobre l’import de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça. Les baixes que es produeixin per voluntat pròpia es veuran penalitzades amb un 20% sobre l’import total de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.
  • UN COP INICIADA L’ACTIVITAT: No es retornarà la matrícula un cop iniciada l’activitat ni els rebuts que s’hagin generat abans de la tramitació de la baixa.

 

Molt important! No es tindran en compte les baixes comunicades a l’entrenador i/o al coordinador.

Equips

No hi ha equips o no estan registrats a la pàgina web.

Organigrama

  • Delegat: Joaquín Muñoz
  • Membres de la Comissió: María Jesús Sebastián, Alícia Altimira, Mari Carmen Molina i José Medina.
  • Reunions Informatives: Les reunions setmanals es faran a la sala que hi ha davant de la porta d’entrada a la biblioteca els divendres de 20 a 21 h.
  • Correu electrònic: excursionisme@clubnatacioterrassa.cat

Palmarès

Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0

Notícies

Història

L’any 1989, un grup de socis que amb freqüència coincidien en sortides a la muntanya i en marxes populars van acordar crear una secció d’excursionisme. En la primera reunió preparatòria, quedaren gratament sorpresos en comprovar que eren una trentena de persones, nombre suficient per constituir-se en secció. Les primeres activitats com a secció van estar relacionades amb el senderisme, i van aconseguir pujar 100 persones al cim de La Pica d’Estats, en tota una demostració de popularitat.

Una de les incorporacions més emocionants en la secció és la construcció d’un rocòdrom, que desperta molt d’interès i un increment de socis considerables.

Enllaços d'interès

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).