Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Excursionisme

Just Sociats guanya la Copahue Extremo a Argentina

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Just Sociats guanya la cursa de raquetes de neu Copahue Extremo a Argentina

 

 

L’esportista Just Sociats, que competeix pel Club Natació Terrassa en l’especialitat de raquetes de neu, va vèncer la quarta edició de la Copahue Extremo 2019, la cursa de muntanya amb raquetes de neu més gran del món, que va celebrar-se dissabte passat sobre una distància de 20 quilòmetres a la província del Neuquén, a l’Argentina. La prova, una de les que reuneix més representació internacional del calendari, va aplegar més de 300 corredors de 10 països diferents, que van gaudir d’una cursa única entre boscos, llacunes i cascades congelades.

Sociats, que va competir com a integrant de la selecció catalana de raquetes de neu, va començar a obrir forat a partir del quilòmetre 5 acompanyat pel també català Marc Toda després que els argentins dominessin l’inici de la prova. En el quilòmetre 10, els dos corredors catalans ja disposaven de prou avantatge per creuar la línia de meta els primers. Sociats es va acabar imposant amb una marca d’1h55’42”, mentre Toda va ser segon en arribar vuit minuts més tard. L’argentí Juan Manuel Chaves va completar el podi amb un registre de 2h07’16”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.