Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Natació de primer nivell

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Natació de primer nivell

 

 

El club organitza l’Open Internacional Catalunya de natació entre el 13 i el 16 de gener

 

 

Entre el 13 i el 16 de gener, el Club Natació Terrassa acollirà per quinzena vegada consecutiva l’Open Internacional Catalunya de natació, prova inclosa en el Circuit Català de Trofeus de Natació i en el Grand Prix Natación de la Federació Espanyola de Natació. La competició esdevé també el Campionat de Catalunya Absolut i el Trofeu Ciutat de Terrassa – Memorial Jaume Cardellach. L’Open ha estat presentat aquest migdia en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del president del CN Terrassa Joan Herrera; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Miguel Ángel Moreno; del vicepresident de la Federació Catalana de Natació (FCN) Ramon Bosch; i del director tècnic de natació de la FCN Luis Rodríguez. També hi han assistit el vicepresident del CN Terrassa Albert Puig i el segon entrenador del primer equip Carles Faro.

 

Quinzena edició consecutiva

 

En la intervenció inicial, Herrera ha remarcat que el club organitzarà aquesta competició “per quinzena vegada consecutiva”, un campionat que esdevé “una magnífica oportunitat de promocionar a la ciutat l’esport fundacional del club”. El president ha afirmat que el CN Terrassa, en correspondència amb el seu tarannà d’entitat central en la vida esportiva de la ciutat, “contribueix així a incrementar el nombre de competicions que s’hi celebren”. A més, ha subratllat que, enguany, la prova s’emmarca en la commemoració del 90è aniversari. “Durant el 2022, tots els actes que organitzarem aniran vinculats amb aquesta efemèride, amb motiu de la qual elaborarem un programa d’esdeveniments per aportar-li la rellevància que es mereix”.

 

Cita de referència

 

Al seu torn, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Miguel Ángel Moreno ha assenyalat que la cita, una referència de la natació a Catalunya, mostra “el potencial del club i la seva gran capacitat per organitzar grans competicions”. Moreno ha agraït “el treball, l’esforç i el compromís del club per situar el nom de Terrassa al capdamunt del mapa esportiu del nostre país”.

 

Inici del cicle de proves en piscina de 50 metres

 

El vicepresident de la Federació Catalana de Natació Ramon Bosch ha concretat que la prova suposa “el començament del cicle de proves en piscina de 50 metres”. Bosch ha incidit en la importància d’aquest any, atès que hi ha programat “un Mundial al mes de maig a Fukuoka, al Japó”. “Ara comença el camí per assolir mínimes per aquesta cita”. Bosch ha destacat que, a nivell organitzatiu, la competició es desenvoluparà segons el protocol COVID vigent. “Serà sense públic i prioritzarem la circulació i la rotació dels nedadors per evitar riscos”. L’Open es podrà seguir pel canal de Twich de la Federació Catalana de Natació, https://www.twitch.tv/fcnatacio. El vicepresident de la FCN ha explicat que dissabte a la tarda es lliuraran les medalles del Circuit Català de Trofeus de Natació de la temporada passada.

 

Participació de luxe

 

El director tècnic de natació de la FCN Luis Rodríguez ha emfasitzat que la prova és l’únic Campionat de Catalunya Absolut de la temporada i l’únic esdeveniment català del Grand Prix, ja que la Federació Espanyola només accepta una prova per federació autonòmica. Rodríguez ha manifestat que es tracta del primer trofeu “encarat a la preparació per a la competició internacional en piscina de 50 metres” i ha descrit la temporada com a “atípica”. “El cicle olímpic de només tres anys comprimeix molt el calendari, que inclou un Mundial a Fukuoka el mes de maig i un Europeu a Roma el mes d’agost”.

Rodríguez ha assegurat que la participació serà “molt completa”. “Tots els nedadors rellevants de la natació catalana hi seran. El grup del CN Sant Andreu, amb Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Joan Lluís Pons i Lidón Muñoz, així com les també olímpiques a Tòquio Marina Garcia i Jimena Pérez”. Pel que fa a la presència internacional, Rodríguez ha aclarit que s’ha vist reduïda per la situació pandèmica.

 

+ DOSSIER ÍNTEGRE DE LA COMPETICIÓ
+ RESULTATS

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.