Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa obté diverses medalles en el 45è Trofeu Alejandro López

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa ha participat dissabte 13 i diumenge 14 de gener en el 45è Trofeu Alejandro López, segona prova del Circuit Català de Trofeus de Natació, que s’ha desenvolupat a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. El Trofeu s’ha dut a terme en doble sessió de matí i tarda.

Els resultats més destacats van ser, en 50 papallona, Alberto Lozano es va penjar la medalla d’or en fer un temps de 24.43, per altra banda, Iris Ferrer es va posicionar com a vuitena amb un temps de 29.80. Pel que fa als 100 papallona, Alberto Lozano es va penjar la medalla de plata després de fer un temps de 54.43 i Pedro Ruano va quedar quart posicionat (55.94) mentre que Ferran Ruiz va ser tretzè (58.63). En 200 papallona, Aïda Lopez va posicionar-se com a segona classificada fent una marca de 2.18.68 i Julia Monclus setena fent-ho en 2.30.46.

Pel que fa a la prova de 50 esquena, Amy Lee es va posicionar com a desena classificada amb un temps de 32.83. En 100 esquena, Carla Seco va quedar tercera amb un temps de 1.05.39. Guillem Ramia, va ser vuitè amb un temps de 1.01.80, així com, Alejandro Calderon, va ser novè i primer de la final B, fent una marca de 58.83. Amy Lee va ser la setzena de la classificació, fent un temps de 1.10.35. En la prova de 200 esquena, Aroa Espinosa i Oriol Pérez van posicionar-se com a quarts, amb un temps de 2.24.76 i 2.10.76 respectivament, mentre que Jan Vilaseca va ser el tretzè (2.18.21). Amy Lee va finalitzar la prova com a quinzena classificada (2.35.66).

En 50 braça, els resultats més destacats van ser Víctor de Pablo i Guillem Ramia que van posicionar-se com a quart i cinquè classificats respectivament amb un temps de 29.82 i 30.53. En 100 braça, Víctor de Pablo es va fer amb la medalla de plata després d’acabar la prova en un temps de 1.04.21. En 200 braça, Víctor de Pablo va assolir la medalla de bronze amb 2.23.86, Genis Armengol va ser novè (2.25.29) i Julia Monclus quinzena (2.58.51).

En la prova de 50 lliures, Francho Artal es va quedar a una posició d’assolir medalla, és a dir, va quedar quart classificat després de fer un temps de 23.71. Per altra banda, Adrià Roy va quedar tretzè (24.71) i Mireia Rizo catorzena (27.93). En els 100 lliures, Esther Morillo (58.64) i Carla Seco (59.50) van quedar cinquenes i sisenes respectivament i en la categoria masculina, Guillem Ramia (53.82) va ser el vuitè classificat i Adrià Roy (52.49) el novè.

En la prova de 200 lliures, Esther Morillo va tornar a quedar cinquena (2.08.17), mentre que en sisena posició va quedar Aïda Lopez (2.08.62), Mireia Rizo va assolir la posició número catorze (2.12.90). Miguel Durán (1.53.29) i Ferran Siré (1.55.38) van quedar en sisena i setena posició respectivament. En 400 lliures, Miguel Durán va penjar-se la medalla de plata després de finalitzar la prova amb un temps de 4.00.72 i Ferran Siré cinquè amb un temps de 4.04.71.

L’última medalla que van assolir els esportistes del CN Terrassa va ser la de Francho Artal, que va quedar com a tercer classificat dels 200 estils amb un temps de 2.06.75, mentre que Pedro Ruano va quedar sisè d’aquesta mateixa prova amb una marca de 2.13.38.

El CN Terrassa va presentar una convocatòria formada per tretze nedadores i vint-i-un nedadors. En categoria femenina, es van llençar a l’aigua Aida Lopez, Alba Reig, Amy Lee Tomas, Aroa Espinosa, Carla Seco, Esther Morillo, Iris Ferrer, Ivet Solanellas, Júlia Monclús, Martina Gonzalez, Meritxell Puig, Mia Moral i Mireia Rizo.

De la mateixa manera, en categoria masculina, van participar Adria Roy, Alberto Lozano, Alejandro Calderon, David Samper, Enric Lupiañez, Ferran Ruiz, Ferran Sire, Francho Artal, Genis Armengol, Guillem Perez, Guillem Ramia, Jan Vilaseca, Joan Duran, Joan Ruiz, Miguel Duran, Miguel Sanchez, Nil Sanchez, Oriol Perez, Pau Molina, Pedro Ruano i Victor de Pablo.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).