Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Natació

Aigues obertes

GrupsEdatsDiesHoraris
InfantilMasculí 2009-2010
Femení 2009-2010
De dilluns a divendres
Dimarts i dijous
Dissabte
de 16.00 a 18.00h o de 18.00 a 20.00h
de 6.00 a 7.30h
10.00 a 12.00h
Júnior2006 – 2007 – 2008De dilluns a divendres
Dimarts i dijous
Dissabte
de 15.45 a 18.00h o de 17.45 a 20.00h
de 6.00 a 7.30h
A determinar
AbsolutMasculí 2005 i anteriors
Femení 2005 i anteriors
De dilluns a divendres
Dimarts i dijous
Dissabte
de 16.00 a 18.00h
de 6.00 a 7.30h
de 8.00 a 11.00h

Tarifa de preusQuota d'inscripció
(Matrícula)
Quota secció 9 mensualitats
(Setembre-maig)
Infantil65 €38 €
Júnior65 €38 €

És responsabilitat del pare, mare o tutor legal (en el cas dels menors d’edat), i dels esportistes majors d’edat, facilitar les dades de contacte actualitzades (correu electrònic i telèfon) per tal de poder rebre tota la informació oficial de la secció i del Club.

DESCOMPTES

Els germans tenen dret al 5% de descompte i, a partir del 3r germà, al 10%.

REBUTS RETORNATS O IMPAGATS

La devolució de 2 rebuts domiciliats ocasionarà la pèrdua del dret a assistir al curs i no eximeix el seu pagament. Per recuperar-lo, caldrà pagar els imports pendents i les despeses administratives.

PROTOCOL DE BAIXES

 • TRAMITACIÓ: Caldrà personar-se al Punt d’Atenció al Soci abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació i omplir el full de baixa de l’activitat per tal no generar cap altre rebut a partir de la seva recepció. També es pot enviar e-mail a puntinfo@clubnatacioterrassa.cat abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació sol·licitant la baixa de l’activitat i indicant el nom complet de la persona que es dona de baixa per tal de no generar cap altre rebut.
 • DURANT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ I FINS A L’INICI DE L’ACTIVITAT: Les baixes per motius mèdics justificats (caldrà certificat mèdic) es veuran penalitzades amb un 10% sobre l’import de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça. Les baixes que es produeixin per voluntat pròpia es veuran penalitzades amb un 20% sobre l’import total de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.
 • UN COP INICIADA L’ACTIVITAT: No es retornarà la matrícula un cop iniciada l’activitat ni els rebuts que s’hagin generat abans de la tramitació de la baixa.

 

Molt important! No es tindran en compte les baixes comunicades a l’entrenador i/o al coordinador.

Equips

Natació Equip Infantil

Natació Equip Júnior

Natació Equip Absolut

Organigrama

 • Delegat: Albert Puig
 • Coordinador de natació: Raúl Navalón
  rnavalon@clubnatacioterrassa.cat
 • Director de l’àrea de natació i entrenador del primer equip: Raúl Navalón
 • Secretaria Esportiva: Raúl Mesa
 • Ajudant del primer equip i equip júnior: Rubén Martínez
 • Equip júnior: Carles Faro
 • Responsable de l’escola: Víctor Muñoz
  vmuñoz@clubnatacioterrassa.cat
 • Equip infantil: Pablo Hernan Schenider
 • Equip aleví: Víctor Muñoz
 • Coordinador dels equips prebenjamí i benjamí: Jordi Bosch
 • Equip prebenjamí i benjamí: Jordi Bosch / Aïda López
 • Natació adaptada: Jordi Bosch
 • Equip Màsters i Aigües Obertes: Jordi Bosch
 • Seguiment de l’Esportista / Responsable Àrea intel·ligència artificial: Miguel Vázquez
 • Correu electrònic: natacio@clubnatacioterrassa.cat / rmesa@clubnatacioterrassa.cat

Palmarès

0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Número genial
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives
0
Seccions esportives

Història

La natació és un dels esports fundacionals del club i, juntament amb el waterpolo, en constitueix la seva essència. La història del CN Terrassa és també la història de la natació a Terrassa.
El 1935, es va fitxar un entrenador, Francesc Bernal, procedent del CN Barcelona, amb l’objectiu de depurar l’estil dels nedadors del club i millorar-ne el rendiment. Els progressos tècnics donaven resultat immediatament. Esportivament, es triga vint anys a recuperar el nivell de preguerra, ja que no va ser fins al 1959 que es batien tots els rècords que s’havien assolit fins al començament del conflicte.

Toni Codina es va convertir en el primer esportista del club en participar en la cita olímpica, a Tòquio 64. També, en aquesta època, sobresortien els noms d’Esteve Cardellach, Carles Batalla i Montserrat Aced.

El 1976 Natàlia Mas va sacsejar la natació espanyola en proclamar-se campiona d’Espanya absoluta de 100 i 200 m lliures amb només 13 anys. Va ser el principi d’una carrera esportiva farcida de molts èxits.

Cristina Rey va prendre el relleu d’aquesta generació com a nedadora de referència, en la dècada dels noranta que començava amb la incorporació de Carles Millera, el primer nedador amb una discapacitat que competirà pel club. Rey esdevingué la segona nedadora de la història del club en prendre part en uns Jocs Olímpics, a Barcelona’ 92, mentre que Millera i Pau Marc Muñoz van representar l’entitat en la cita paralímpica.

Després dels Jocs de Barcelona, el club va passar a gestionar les instal·lacions de l’Àrea Olímpica i va fer un salt endavant en matèria de resultats esportius, amb un increment notable de campions de Catalunya i d’Espanya en diverses categories. El nom més destacat d’aquesta etapa va ser el de la Laura Roca, que va acabar participant en dos Jocs Olímpics, a Sydney 2000 i Atenes 2004, i que es va proclamar campiona d’Europa a Madrid l’any 2004.

També, en aquests anys esclata una figura cabdal en el panorama esportiu local de la darrera dècada, Sarai Gascón, que, a hores d’ara, és l’esportista egarenca amb més podis paralímpics de la història amb un total de vuit.

L’altre nom propi dels darrers anys és Albert Puig, olímpic a Rio 2016. Talentós des de ben petit, el punt culminant d’aquesta evolució en categories inferiors va ser el títol europeu en 200 m estils que va assolir l’any 2012 a Anvers (Bèlgica).

Enllaços d'interès

Patrocinadors

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.