Inaugurem la nova…

Inaugurem la nova maquinària de la Sala de Fitness

 

La Sala Natcross també ha estat sotmesa a una renovació integral

 

S’estrena la Sala d’El·líptiques, on s’impartirà la nova activitat dirigida Indoorwalking

 

El Club Natació Terrassa ha inaugurat aquest migdia la nova maquinària d’última generació que ha instal·lat a la Sala de Fitness i a la Sala Natcross, una renovació que s’emmarca dins d’un pla de millores que pretén modernitzar diferents espais de l’entitat. Després del tall protocol·lari de cinta a càrrec del president Jordi Martín i de les vicepresidentes Cristina Rey i Vicky Jurado, s’ha procedit a realitzar una visita guiada per les instal·lacions per mostrar el nou equipament i explicar sobre el terreny les millores que suposa.

 

88 aparells de treball cardiovascular

 

El club ha dotat la Sala de Fitness amb 88 aparells de treball cardiovascular que impliquen un salt qualitatiu notable. Noves cintes de córrer, el·líptiques, màquines de rem, escales i bicicletes que incorporen els darrers avenços tecnològics formen part d’aquesta millora integral, així com un espai de treball funcional que esdevindrà la nova icona de la sala. La maquinària compta amb connexió a internet i permet nombroses modalitat d’entrenament. La seva implantació ha estat possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club que s’ha desenvolupat en paral·lel.

 

Renovació completa de la Sala Natcross

 

La Sala Natcross, el gimnàs històric ubicat al costat del camp de futbet, també ha experimentat una transformació important. S’ha renovat completament amb noves màquines de musculació i espais adequats per al treball físic modern com ara una estructura outrace, apta per practicar exercicis funcionals. S’han conservat, això sí, elements tradicionals com l’escala horitzontal o la corda.

 

Una sala per impartir indoorwalking

 

Al costat de la Sala de Fitness, el club ha habilitat una sala equipada amb quinze el·líptiques adreçades a una nova activitat dirigida, l’indoorwalking. L’espai, on s’alternaran classes presencials amb classes virtuals, comporta una ampliació del servei d’activitats dirigides i una alternativa novedosa al càrdio convencional. L’indoorwalking és una activitat cardiovascular sense impacte i amb suport musical en la qual es combinen diferents posicions per aconseguir els objectius d’una manera fàcil, divertida i oberta a tothom.

 

Primers fruits d’un projecte ampli de millora

 

La inauguració d’avui fa visible els primers fruits d’un projecte ampli de millora que vol modernitzar instal·lacions esportives ja existents i construir-ne d’altres que permetin la prestació de serveis esportius de major qualitat a la ciutadania.

A més de la renovació de maquinària de fitness i de la millora de la connectivitat wifi, el pla preveu el trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una nova pista, la substitució de la gespa artificial del camp de futbet ubicat al costat de l’Avinguda Abat Marcet, l’ampliació de la superfície per a activitats dirigides a les instal·lacions del Pla del Bon Aire, el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais.

Està previst que tots aquests treballs es perllonguin fins al mes de febrer del 2019.

 

+ PLA DE MILLORA DE LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies