Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Triatló

XII Duatló del Prat per Equips

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre equips del CN Terrassa Cicles Morenito, al XII Duatló del Prat per Equips

 

El CN Terrassa Cicles Morenito va presentar quatre equips al XII Duatló del Prat per Equips que va celebrar-se diumenge passat a la localitat del Baix Llobregat. La competició, que era també el Campionat de Catalunya per Equips, va constar de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu.

L’equip format per Abel Serra, Dani Ratera, Rubén Molina, Marc Nieto i Fernando Pascual va competir en la prova d’elit, en la qual va ocupar la 33a posició amb un temps d’1h05’09”. El Fasttriatlón-CN Montjuïc va proclamar-se campió amb una marca de 57’24”.

Els altres tres equips van intervenir en la prova open. En categoria femenina, Carmina Jiménez, Sheila Cañabate i Montse Estany van assolir una meritòria quarta plaça amb un registre d’1h23’20”, en una classificació que va encapçalar el CE Katoa Barcelona amb 1h13’50”. En l’apartat masculí, el CN Terrassa B, amb Carlos Molina, Chus Rodríguez, Dani Fierrez, Carlos Fornieles i Àlex Catalan, va acabar en la 26a posició amb 1h09’01”, mentre que el CN Terrassa C, format per Dani Garcia, Marc Guindo, Albert Garcia, Ernest Serred i Albert Bosch, va ocupar el 82è lloc amb 1h18’34”.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.