Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

XII Duatló del Prat per Equips

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre equips del CN Terrassa Cicles Morenito, al XII Duatló del Prat per Equips

 

El CN Terrassa Cicles Morenito va presentar quatre equips al XII Duatló del Prat per Equips que va celebrar-se diumenge passat a la localitat del Baix Llobregat. La competició, que era també el Campionat de Catalunya per Equips, va constar de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu.

L’equip format per Abel Serra, Dani Ratera, Rubén Molina, Marc Nieto i Fernando Pascual va competir en la prova d’elit, en la qual va ocupar la 33a posició amb un temps d’1h05’09”. El Fasttriatlón-CN Montjuïc va proclamar-se campió amb una marca de 57’24”.

Els altres tres equips van intervenir en la prova open. En categoria femenina, Carmina Jiménez, Sheila Cañabate i Montse Estany van assolir una meritòria quarta plaça amb un registre d’1h23’20”, en una classificació que va encapçalar el CE Katoa Barcelona amb 1h13’50”. En l’apartat masculí, el CN Terrassa B, amb Carlos Molina, Chus Rodríguez, Dani Fierrez, Carlos Fornieles i Àlex Catalan, va acabar en la 26a posició amb 1h09’01”, mentre que el CN Terrassa C, format per Dani Garcia, Marc Guindo, Albert Garcia, Ernest Serred i Albert Bosch, va ocupar el 82è lloc amb 1h18’34”.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).