Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Xavi Dalmases i Albert…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Xavi Dalmases i Albert Domínguez, campions del V Open d’Igualada de Frontennis en modalitat olímpica

 

La parella del CN Terrassa formada per Xavi Dalmases i Albert Domínguez va proclamar-se campiona del V Open d’Igualada de Frontennis, prova puntuable per al Campionat de Catalunya en modalitat olímpica, que va celebrar-se dissabte passat i que va aplegar catorze parelles. En paral·lel a aquesta competició, va tenir lloc l’Open Infantil, que va reunir quinze parelles d’arreu de Catalunya, un rècord de participació.

En Primera Categoria, Dalmases i Domínguez van batre en la final una altra parella del club, integrada per Vicenç Sellarès i Albert Vaghi, per 22 a 17. Així mateix, en Segona Categoria, Ferran Cantariño, del CN Terrassa, i Quim Mendiola, del Cerdanyola, van adjudicar-se el títol en superar en la final Paco Nieto, del CN Terrassa, i Esteban Gómez, de l’Independents Bac de Roda, per 21 a 14.

 

Títol per a Albert Domínguez i Claudia Enríquez en el torneig infantil

 

El CN Terrassa també va imposar-se en el torneig infantil. La parella formada per Albert Domínguez i Claudia Enríquez va derrotar en la final la parella integrada per Cesc Mateu, del CN Terrassa, i Andreu Illa, del Club Sant Feliu, per 15 a 12.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.