Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Vuit podis en el Campionat de Catalunya de Kyus

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Vuit podis en el Campionat de Catalunya de Kyus

 

 

El CN Terrassa va aconseguir vuit podis en el Campionat de Catalunya de Kyus de karate que va celebrar-se al Pavelló Municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac dissabte passat. El club va presentar un total de quinze esportistes en aquesta competició.

Biel Arenas va proclamar-se campió en kata cadet masculí groc, mateix èxit que va assolir Yeray Domínguez en kumite cadet masculí groc més de 60 quilos. Per la seva banda, Melinda Rodríguez va ser plata en kata cadet femení marró i negre, a l’igual que Arnau Jiménez en kumite cadet masculí blau més de 60 quilos i que Ismael Ahmida en kata juvenil masculí taronja.

Així mateix, el club va acumular tres terceres places de la mà de Daphne Naharro en kata aleví femení groc; Lluc Puig en kata aleví masculí taronja; i Pau Ruiz en kata infantil masculí taronja.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.