Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Grup Màsters, Seccions
Natació

Vuit nedadors d’aigües obertes, a la Swimdiabetes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Vuit nedadors d’aigües obertes, a la Swimdiabetes

 

Es tracta d’una nedada solidària no competitiva

 

Els nedadors màsters i d’aigües obertes del club Xavi Guamis, Xavi Labarias, Rafa Rodríguez, Segundo Merchán, Noelia Carrasco, Joan Herrera, Ruth Azpitarte i Jordi Cuadra van participar ahir diumenge en la Swimdiabetes, una nedada solidària no competitiva que va tenir lloc a Badalona, des de l’Espai Mar fins al Pont del Petroli.

La prova, de 1.500 metres, tenia per objectiu recaptar fons per ajudar a la recerca en la cura de la diabetis tipus 1, tot finançant els tres projectes que està duent a terme la Fundació DiabetesCERO (www.diabetescero.com), així com donar visibilitat i conscienciar a la societat de la importància de la lluita diària d’aquesta malaltia.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.