Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Vuit medalles en la primera…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Vuit medalles en la primera jornada del Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu

 

El CN Terrassa va sumar vuit medalles (tres d’or, quatre de plata i una de bronze) en la primera jornada del Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu que s’està celebrant a les instal·lacions del CN Mataró. La competició s’està desenvolupant en paral·lel al Trofeu Ciutat de Mataró – Memorial Josep Mons, setena i última prova del XIX Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona.

Guillem Lázaro va proclamar-se campió dels 100 m papallona masculins 18 anys (57.08), mateix èxit que van assolir Marta San José en els 100 m braça femenins 16 anys (1.14.28) i Jordi Pérez en els 200 m estils masculins 18 anys (2.08.23). Pérez va arrodonir la seva actuació amb una medalla de plata en els 100 m braça masculins 18 anys (1.06.22). Les altres dues plates en proves individuals van correspondre a Aida López, que va ser segona en els 400 m lliures femenins 16 anys (4.19.87) i en els 100 m papallona femenins 16 anys (1.04.46).

Els relleus van proporcionar els dos darrers podis de la tarda. El relleu masculí de 4×100 m lliures, format per Jordi Pérez, Guillem Lázaro, Gabriel Pastor i Víctor de Pablo, va obtenir la plata amb 3.40.07, mentre que el relleu femení de 4×100 m lliures, integrat per Judit Molina, Aida López, Júlia Pérez i Marta San José van aconseguir el bronze amb 4.10.11.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.