Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Vuit medalles en la primera jornada del Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d’Hivern

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Vuit medalles en la primera jornada del Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d’Hivern

 

 

El CN Terrassa va aconseguir vuit medalles (una d’or, tres de plata i quatre de bronze) en la primera jornada del Campionat de Catalunya Infantil i Júnior d’Hivern que s’està celebrant a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell.

Gisela Guerrero va aconseguir l’únic títol de la delegació egarenca en vèncer els 50 m lliures femenins júnior any 2006 amb un temps de 27.37. Al seu torn, Aroa Espinosa va penjar-se la medalla de plata en els 1500 m lliures femenins infantil any 2008 amb un crono de 18.28.65. També van pujar al segon graó del podi Jan Vilaseca en els 50 m lliures masculins infantil any 2007 (25.11) i Oriol Pérez en els 200 m estils masculins júnior any 2005 (2.10.46). Pérez va doblar posició de privilegi, atès que va assolir el bronze en els 50 m lliures masculins júnior any 2005 (25.09).

Les altres tres medalles de bronze van arribar de la mà de Queralt Díaz en els 50 m lliures femenins infantil any 2010 (28.77); de Ferran Ruiz en els 200 m estils masculins infantil any 2007 (2.19.62); i del relleu femení júnior de 4×100 m lliures format per Mireia Rizo, Ivet Solanellas, Meritxell Puig i Gisela Guerrero (4.01.65).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.