Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Visita de la consellera Meritxell Budó

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Visita de la consellera Meritxell Budó

 

 

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern Meritxell Budó va visitar ahir a la tarda les instal·lacions del Club Natació Terrassa després d’assistir al matí a la primera reunió bilateral entre l’Ajuntament i el Govern de la Generalitat. Budó, que també és la responsable del Govern en matèria d’esports, va ser rebuda pel president del club Jordi Martín i els vicepresidents Cristina Rey i Joan Carles Rodríguez.

La comitiva va dur a terme una visita completa per les instal·lacions del club, les zones aquàtiques, els espais exteriors poliesportius i les sales de fitness. Posteriorment, es va desenvolupar una reunió en la qual els representants del club li van transmetre la situació de l’entitat a nivell social, esportiu i econòmic, així com els projectes en fase de realització i algunes idees de cara al futur.

Durant la reunió, es van posar de manifest les necessitats del sector esportiu en la millora del finançament per part de l’administració catalana, tant pel que fa als clubs esportius per poder garantir el funcionament del dia a dia com per emprendre projectes d’inversions en instal·lacions.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.