Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Visita de la consellera de la Presidència Laura Vilagrà

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Visita de la consellera de la Presidència Laura Vilagrà

 

 

 

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya Laura Vilagrà ha visitat aquest migdia les instal·lacions del Club Natació Terrassa després de comprovar personalment l’estat de les obres de remodelació de l’Estadi Olímpic per tal d’acollir el Campionat del Món d’Hoquei Femení aquest estiu. Vilagrà ha encapçalat una àmplia comitiva, en la qual figuraven el director del Consell Català de l’Esport Aleix Villatoro; l’alcalde de la ciutat Jordi Ballart; el tinent d’alcalde Isaac Albert; i el regidor d’Esports Miguel Ángel Moreno, entre d’altres personalitats.

El president del CN Terrassa Joan Herrera, juntament amb la secretària de la Junta Directiva Fátima Taali i la vocal Núria Gómez, ha rebut a les autoritats, que han desenvolupat una visita completa per les instal·lacions del club. Les piscines han merescut una atenció especial per part de la consellera, atès que és aficionada a la natació. Vilagrà també ha pogut saludar la waterpolista i medallista olímpica Paula Leitón, amb qui la comitiva s’ha trobat de forma casual al pavelló.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.