Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Vint nedadors, al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Vint nedadors del club participen en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern

 

 

 

Alejandro Calderón, Miguel Durán, Laura Díaz, Carla Seco i els relleus concentren les opcions de medalla

 

 

Vint nedadors disputaran entre demà i diumenge el LXVI Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en piscina de 25 metres – Astralpool que se celebrarà a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. La competició aplegarà 734 nedadors de 163 clubs diferents.

La delegació egarenca que afrontarà la màxima cita del calendari estatal està integrada per set nedadores i tretze nedadors sota la direcció tècnica de Raúl Navalón i Rubén Martínez. En l’apartat femení, intervindran Laura Díaz (50, 100 i 200 m braça), Andrea Galisteo (400 m liures), Gisela Guerrero (relleus), Aida López (400 m lliures i 200 m papallona), Esther Morillo (relleus), Andrea Feng Prades (100 m estils) i Carla Seco (50 i 100 m lliures i 50 i 100 m esquena).

De la mateixa manera, en categoria masculina, es llançaran a l’aigua Genís Armengol (100 i 200 m braça), Francho Artal (100 i 200 m estils), Alejandro Calderón (50 m lliures, 50 i 100 m esquena i 100 m estils), César Castro (relleus), Víctor de Pablo (50 i 100 m braça), Miguel Durán (200 i 400 m lliures), Roger Mataró (1500 m lliures), Guillem Pérez (100 i 200 m lliures), Guillem Ramia (50, 100 i 200 m lliures i 50 m braça), Eric Rodelas (50, 100 i 200 m braça), Adrià Roy (50, 100 i 200 m lliures i 50 m papallona), Pedro Ruano (200 m esquena, 100 i 200 m papallona i 200 m estils) i Ferran Siré (200 m lliures i 100 i 200 m papallona).

Al marge de les proves individuals, els nedadors locals afrontaran tots els relleus del programa, el 4×50 m, 4×100 i 4×200 m lliures masculins i femenins, el 4×50 i 4×100 m estils masculins i femenins i el 4×50 m lliures i 4×50 m estils mixtes.

 

Amb la vista posada a la Copa d’Espanya

 

El tècnic Raúl Navalón afirma que el campionat no s’ha preparat específicament tenint en compte la proximitat de dates amb la Copa d’Espanya de Clubs de Natació que acollirà el club entre el 21 i el 23 de desembre. “És molt complicat preparar dues cites tan seguides, especialment quan una és en piscina de 25 metres i l’altra, en piscina de 50 metres”. Navalón explica que s’ha retardat una mica la posta a punt per concloure-la ara al Campionat d’Espanya i afinar l’estat de forma de cara a la Copa.

El tècnic explica que, a més, l’equip parteix amb les absències dels dos mundialistes, Mario Mollà i Alberto Lozano, i que nedadors de qualitat com ara César Castro, que surt d’una apendicitis, i Esther Morillo, que ha patit un virus, només competiran en els relleus. Dit això, Navalón considera que l’equip presenta quatre aspirants a medalla individual, Alejandro Calderón i Miguel Durán, en categoria masculina, i Laura Díaz i Carla Seco, en l’apartat femení. També remarca que el club opta a pujar al podi en la majoria dels dotze relleus del programa, especialment en l’apartat masculí. L’entrenador barceloní subratlla que la convocatòria vol promoure la pedrera, tal com reflecteix la inclusió en la llista de Gisela Guerrero per participar en els relleus.

El Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern – Astralpool es desenvoluparà en doble sessió de matí i tarda pel sistema contrarellotge. La competició s’iniciarà a les 9.30 del matí i es reprendrà a les 17.30 hores. Diumenge, la jornada de tarda començarà mitja hora abans, a les 17.00.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.