Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Karate

24 medalles a Lliçà

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Vint-i-quatre medalles en el XVIII Open Ciutat de Lliçà de karate

 

El CN Terrassa va aconseguir vint-i-quatre medalles (cinc d’or, deu de plata i nou de bronze) en el XVIII Open Ciutat de Lliçà de karate que va celebrar-se dissabte passat al Pavelló Municipal de Lliçà d’Amunt. El club va presentar un total de vint-i-set karatekes en aquesta competició.

Pol Bailón va sumar dos ors en vèncer en kata benjamí mixt i en kumite benjamí mixt. Al seu torn, Izan de Miguel va adjudicar-se el triomf en kata aleví masculí B, mateix èxit que va assolir Joana Camps en kata juvenil femení B. Completa la llista de títols Jordi Estany en kumite júnior masculí A.

Igualment, Paula Bailón i Juan Rojas van doblar medalla de plata en acabar segons en kata juvenil femení A i en kumite juvenil femení A i en kata cadet masculí B i kumite cadet masculí B, respectivament. Lluc Puig també va pujar al segon graó del podi en kata benjamí mixt, com Adrián Raso en kumite masculí B i Iván Montes en kata aleví masculí B. Tanquen la nòmina de medallistes de plata Melinda Rodríguez en kumite femení A, Eudald Clotet en kumite juvenil masculí B i Míriam Perea en kumite cadet femení A.

Finalment, van obtenir la medalla de bronze Laia Gorres en kata infantil femení A i en kumite femení; Marc Rojas en kata juvenil masculí B i en kumite juvenil masculí B; Iona López en kata aleví femení B; Izan Cedeño en kata infantil masculí B; Ismael Ahmida en kata infantil masculí B; Eudald Clotet en kata juvenil masculí B; i Berta Clotet en kata juvenil femení B.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.