Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Victòria molt important del primer equip masculí de futbol del CN Terrassa davant del Ripollet

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El dissabte 6 d’abril a les 17:45 el primer equip sènior masculí de futbol del CN Terrassa es va enfrontar al Ripollet en un partit molt important de la Lliga. El matx es va disputar al camp de les instal·lacions del CN Terrassa.

L’equip del CN Terrassa, va assolir una sòlida victòria amb un resultat final de 3 a 0. Segons Diaz l’equip del CN Terrassa va dominar “vam dominar molt defensivament i vam incomodar en la seva sortida de pilota i en la seva progressió. Ens enfrontàvem a un partit molt difícil contra un gran rival”.

Per altra banda, Diaz, qui lidera l’equip, destaca l’ambient que es va viure al Club Natació Terrassa “va ser espectacular que vinguessin tants aficionats a veure el partit, es va viure un ambient molt sa i esportiu. Estem fent història en aquesta segona catalana, queden nou jornades que seran nou finals” i cita als espectadors a omplir el camp en tots els partits “volem que el camp estigui així de ple en cada partit”.

L’equip del CN Terrassa, està format per: Gerard Guitart, Alex Viciana, Jose Luis Aguado, Sergi Almirall, Miquel Callao, Oscar Morales, Luis Fernandez, Raul Lao, Quim Honorato, Eudald Juarez, Ivan Jimenez, Alex Pertusa, Gerard Ramirez, Marc Ramirez, Kevin Gomez, Alex Prado, Pol Bello, Cristian Jimenez, Alex Sucias, Oriol Romero, Bernat Juarez, Iker Sabaté, Roger Pons i Ciscu Alarcon. Del cos tècnic, en forma part: Vicenç Diaz, Manolo Martinez, Ivan Muñoz, Veronica Macias, Alex Fernandez i Miquel Aparicio.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).