Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Victòria en tres de les quatre categories del Torneig de Pretemporada de bàsquet

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Victòria en tres de les quatre categories del Torneig de Pretemporada de bàsquet

 

 

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana passat un Torneig de Pretemporada de bàsquet. La competició va estructurar-se en quatre categories, amb presència d’un conjunt sènior de l’entitat en cadascuna d’elles. El club va adjudicar-se el triomf en tres de les quatre categories, Sènior Masculí A, Sènior Femení A i Sènior Femení B.

Les dues categories masculines van comptar amb la participació de sis equips distribuïts en dos grups de tres. El primer de cada grup va accedir a la final, mentre els segons i els tercers es van enfrontar entre ells després de la fase de grups. La categoria Sènior Masculí A va aplegar equips de Copa Catalunya i de Primera Catalana. L’equip de Vicente Gómez va imposar-se en vèncer els tres partits que va disputar. Va acabar líder del grup 1 en derrotar el CE Sant Nicolau (105-72) i el QBasket Sant Cugat (78-69) i, en la gran final, va batre el CB Prat, líder del grup 2, per 57 a 47. En la categoria Sènior Masculí B, adreçada a equips de Segona i Tercera Catalana, el títol va correspondre a l’Escola Pia Sarrià B, que va desfer-se del CN Terrassa B (76-70) i del CB Coll (60-57) en la fase de grups i que va derrotar la UB Sant Adrià B en la gran final (61-42). L’equip local va finalitzar en cinquè lloc.

 

Doble èxit en categoria femenina

 

Les dues categories femenines van aplegar quatre equips que es van enfrontar pel sistema de lligueta tots contra tots. En la categoria Sènior Femení A, amb equips de Copa Catalunya i Primera Catalana, el CN Terrassa va vèncer amb claredat en superar els tres rivals contra els quals es va enfrontar, el Manresa CBF (61-57), la UE Sant Cugat (74-46) i el CB Granollers (76-44). L’equip local va signar la mateixa trajectòria en la categoria Sènior Femení B, integrada per equips de Segona i Tercera Catalana. El CN Terrassa va batre la JET B (46-37), el CB Can Parellada (69-22) i la UB Llefià (57-41).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).