Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Vòlei

Victòria del sènior masculí de voleibol

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

CN Terrassa 3 – CV Martorell 1

El pavelló de voleibol de Club Natació Terrassa va ser l’escenari de la primera jornada de la fase d’ascens que va enfrontar als egarencs contra el CV Martorell.
El partit va començar amb molta determinació dels locals, que amb un joc molt ordenat sobretot en defensa i amb molta efectivitat en els atacs, es van anar allunyant al marcador fins a arribar al parcial de 25-8 que va donar el primer set al conjunt terrassenc.

Al segon set els jugadors del CV Martorell van aconseguir refer-se de la contundent derrota del primer set i van aprofitar la relaxació dels jugadors del Club Natació Terrassa que no van aconseguir agafar el ritme de joc del primer set i això els va fer acumular errors que van donar avantatge als visitants que van endur-se el segon set per 22 a 25. Amb el marcador 1-1 els nois del Natació van tornar a agafar les rendes del partit i van tornar al nivell d’exigència del primer set, tornat agafar mica en mica la confiança en el seu joc i sumant punts amb comoditat van finalitzar el tercer set amb un marcador de 25-13.

El 2-1 va donar encara més seguretat al conjunt local que va sortir en el quart set decidits a sumar els primers tres punts de la fase. Seguin amb la bona dinàmica del tercer set els egarencs van treure profit del seu servei forçant als receptors del Martorell que van tenir moltes dificultats per frenar-los i això va donar molt avantatge als jugadors del Natació que va començar a agafar distància al marcador amb un joc comende que els va portar a guanyar per 25-14 i així tancar el partit amb el 3-1 final.

Aquesta victòria posiciona als terrassenc tercers a la classificació i els apropa una mica més a la part més alta de la taula.

El proper dissabte l’equip senior es desplaçarà al Prat de Llobregat on jugarà contra Vikings actualment segons de grup.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.