Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Vòlei

Victòria agredolça del sènior masculí de voleibol 2-3 al camp del líder

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Partit crucial del sènior masculí el viscut el passat diumenge a Sant Coloma de Farners davant el líder. L’equip egarenc necessitava els tres punts per posicionar-se líder de la classificació i passar a la següent fase com a primer de grup.

El partit va començar al primer set amb una gran actitud i intensitat per part dels egarencs als primers 10 punts, però es va apagar massa d’hora. L’equip contrari va començar a pressionar als egarencs que van començar a tenir molts dubtes en recepció i en atac, i molt poca actitud en defensa. El set va acabar amb un marcador 25-17 i l’equip egarenc amb els ànims baixos, ja que no hi havia marge d’error.

El segon set va continuar amb molt a falta de confiança i d’actitud per part dels egarencs que no eren capaços de trobar un joc fluït. Amb marcador 13-8 a baix es van fer diversos canvis, entre ells un juvenil, que van donar un aire nou d’esperança a l’equip. Així va ser que van aconseguir remuntar el set i posar el marcador 1-1.

Al tercer set, tot i mantenir l’equip que havia guanyat el segon, l’actitud no va ser bona i de nou la falta d’intensitat en defensa sumada a una mala execució de l’atac i la recepció, van sentenciar el somni dels egarencs al posar 2-1 el marcador global.

El desempat cau a favor dels egarencs en un tie 13-15 que, dona una victòria agredolça l’equip.

Les reflexions del staff tècnic son clares; s’ha de millorar la competitivitat quan es té en él punt de mira un gran objectiu.

La setmana que ve l’equip juga a casa l’últim partit contra l’Olot per tancar una bona primera fase com a segon de grup, i ja pensa en com afrontar la fase d’ascens.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.