Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Vicente Gómez…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Vicente Gómez participa en la Setmana d’Entrenaments FEB-AEEB amb la selecció espanyola de bàsquet

 

El coordinador de la secció de bàsquet Vicente Gómez pren part des de dilluns en la Setmana d’Entrenaments amb el seleccionador estatal Sergio Scariolo emmarcada en el pla d’activitats conjuntes entre la Federación Española de Baloncesto (FEB) i l’Asociación Española de Entrenadores de Baloncesto (AEEB). L’esdeveniment, que aplega una dotzena de tècnics d’arreu de l’Estat i dos entrenadors brasilers convidats, s’està desenvolupant a Guadalajara fins demà dijous.

Juntament amb Gómez, participen en la trobada Armando Padilla (RC de Lima, Perú), Adolfo Cardete (CB Perales), Jesualdo Fernández (CB Linial Ciudad Real), Alán Bel (CB Alfindén), Carlos Zuluaga (CB Multibasket), David Sánchez (Club Irlandesas), Emilio Aguirre (Guadalajara Basket), Sergio Vicente (Basket Azuqueca), Jorge Fernández (Club Santa Teresa), Emilio Díaz (Villarreal BC), Raúl Elía (Selecció Espanyola de Bàsquet en Cadira de Rodes), Juan Couto (CB Cornellà) i els brasilers José Neto i Diego Falcao.

Tots ells van ser rebuts dilluns per Sergio Scariolo i els membres de l’equip tècnic de la selecció estatal, que els ofereixen explicacions i detalls al llarg de cadascun dels entrenaments de l’equip. Així mateix, el president de la FEB, Jorge Garbajosa, que també va visitar dilluns els entrenadors participants, els va desitjar “una setmana productiva de la qual surtin idees i reflexions per al treball rellevant de formació que efectuen els nostres entrenadors i jugadors”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.