Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Vetllar per la qualitat de l’aigua és feina de tots

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Vetllar per la qualitat de l’aigua és feina de tots

 

 

Per tal d’incentivar que tothom es dutxi abans d’entrar a la piscina, hem reforçat la senyalització en els accessos a les piscines i hem pintat de groc les dutxes per tal de conscienciar de la importància d’aquest hàbit d’higiene.

Si ens dutxem abans d’entrar al vas de la piscina, dipositarem menys matèria orgànica i brutícia a l’aigua, de manera que haurem de consumir menys agents desinfectants per eliminar residus. Una reducció de l’ús de desinfectants suposarà menys subproductes del clor a l’aigua i, per tant, en evaporar-se làmina d’aigua, l’ambient serà més saludable.

 

Menys partícules sòlides i cabells

 

Dutxar-se abans d’entrar a la piscina també té efectes positius en el tractament físic de l’aigua. Evitarem afegir partícules sòlides i cabells, fet que comportarà que els filtres de sorra s’embrutin menys i se n’allargui la seva vida útil. Contribuïm així a un estalvi notable d’aigua, de gas i de producte químic.

Ja veus que dutxar-te abans de nedar o de banyar-te és un hàbit senzill amb nombrosos avantatges per a tothom. Un gest simple que repercuteix en benefici de tots.

Ajuda’ns a mantenir la qualitat de l’aigua! Costa molt poc!

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.