Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Grup Màsters, Institucional, Seccions
Natació

Una travessia solidària

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Una travessia solidària

 

Nedadors màster i d’aigües obertes organitzen la XXI Travessia de Tossa de Mar per recaptar fons per a la investigació de la leucèmia infantil

 

Nedadors màster i d’aigües obertes van organitzar diumenge passat la XXI Travessia de Tossa de Mar amb l’objectiu de recaptar fons per a la unitat d’investigació de la leucèmia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La iniciativa va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tossa de Mar, de la Unió Atlètica de Tossa i de l’associació MUA Solidaris, i amb el patrocini d’ARRK, Hermanos-López, Centre d’Osteopatia de Terrassa, Swim4Children, SwimCamp by Jordi Bosch i Marnaton, i va esdevenir tot un èxit, atès que va aplegar una participació rècord de prop de 300 nedadors i una recaptació de 2.500 euros.

En l’aspecte esportiu, cal destacar que el guanyador masculí de la travessia llarga, d’una longitud de 1.350 metres, va ser el nedador paralímpic valencià David Levecq amb un temps de 15’37”, mentre que Sabina Martínez (CN Atlètic-Barceloneta) va imposar-se en l’apartat femení amb un crono en 16’21”. Quant als representants locals, cal esmentar el tercer lloc d’Adrià Sanz amb una marca de 16’34” i el cinquè de Sandra Faro, que va establir un temps de 17’55”. A banda de la prova llarga, van celebrar-se dues travessies més, una de 100 metres adreçada als més petits i una de 300 metres oberta a totes les edats.

L’acte d’entrega de premis va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Tossa de Mar Imma Colom, que va valorar molt positivament el nou format de la travessia i que va expressar la seva confiança en que el tarannà solidari es mantingui en les properes edicions. Els organitzadors es mostren optimistes en aquest sentit, gràcies al suport que han rebut de diverses institucions i organismes.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.