Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

UNA TARDA PER SOMIAR

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El pròxim dissabte 29 d’abril la piscina de l’Àrea Olímpica de Terrassa acull, a les 18h, una fita històrica en la llarga trajectòria del Club Natació Terrassa. L’equip masculí del CN Terrassa disputa el partit de tornada de la final de la Challenger Cup, la nova competició europea, davant l’equip grec Apollon Smyrnis. Després de perdre per la mínima (12-11) a Grècia, l’equip dirigit per Dídac Cobacho, es juga la glòria a casa, amb l’afició.

En l’acte de roda de premsa, Antoni Ollé, secretari general de la Real Federació Espanyola de Natació, va mostrar l’orgull que un equip català i component de la seva federació, estigui com a representant en aquesta competició europea. “Volem que quan mirem l’històrial de la Challenger Cup, veiem que el CN Terrassa va ser el primer campió”.

Per altra banda, Cobacho també destaca l’emoció que sent tot l’equip de jugar aquesta final a casa. “Som optimistes amb el partit. Sabem que la nostra gent ens ajudarà a guanyar”. Tot i això, reconeix que aquesta fita són ja paraules majors. “L’Apollon és un gran equip, amb bons resultats, i sabem que serà un partit difícil, però emocionant. Hem de lligar bé la defensa i aguantar”.

Per la seva part, el capità de l’equip masculí, Ricard Alarcón remarca també l’emoció que tindrà el partit i les grans opcions que tenen per a emportar-se el trofeu. A més destaca les ganes que té l’equip de jugar aquesta final a casa, davant de la seva gent, i poder així donar-li al waterpolo egarenc un títol continental.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.