Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

Visita d’una delegació japonesa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Una delegació de waterpolistes japonesos visita el club

 

 

Una delegació de waterpolistes japonesos de la regió de Yamaguchi va visitar dilluns el Club Natació Terrassa en el marc d’una estada que estan desenvolupant a Barcelona.

La delegació, formada per quinze waterpolistes de categoria cadet i juvenil, el cos tècnic i el responsable federatiu de natació de la regió, va conèixer de primera mà la història de l’entitat, així com les diferents instal·lacions amb què compta el club, i va compartir un dinar amb el delegat de la secció de waterpolo i membre de la Junta Directiva Carlos Rodríguez.

A la tarda, l’equip japonès va dur a terme un entrenament conjunt amb l’equip cadet del club, activitat que van repetir el dimarts a la tarda. La delegació del país asiàtic tornarà aquests dies a Terrassa per gaudir del Campionat d’Espanya Juvenil Masculí que organitza el club des d’avui i fins diumenge.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.