Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Un club contra qualsevol tipus de violència

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Un club contra qualsevol tipus de violència

 

El mes de novembre aplega diverses dates significatives que volem commemorar des del Club Natació Terrassa. El 19 és el Dia Internacional contra l’Abús Sexual Infantil; el 20, el Dia Internacional dels Drets dels Infants; i el 25, el Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència vers les Dones.

En aquest sentit, el CN Terrassa, com a entitat amb valors, vol fer visible i posar en evidència que aquestes situacions es donen a la societat més del que tothom desitjaria. Els estudis conclouen que 1 de cada 5 infants menors de 18 anys pateix algun tipus d’abús durant la seva infantesa. Des del Club Natació Terrassa, no només acompanyem el creixement del rendiment esportiu dels nostres esportistes sinó que també vetllem per la seva formació en valors.

No volem tancar els ulls ni mirar cap a una altra banda enfront d’aquestes situacions. Per això, hem creat la Comissió de Prevenció, Detecció i Actuació davant de situacions de violència infantil, integrada per professionals amb formació específica i la delegada de protecció del Club Natació Terrassa. En aquesta comissió, s’atendran les situacions que es notifiquin i es valoraran accions preventives per tal que no es reprodueixin. A més, la comissió ja està treballant per elaborar el Protocol de Prevenció, Detecció i Actuació del club.

Així mateix, s’ha habilitat un correu electrònic, delegadamenor@clubnatacioterrassa.cat, al qual us podeu adreçar per notificar els casos que puguin produir-se. També us podeu dirigir personalment a la Delegada de Protecció del Menor, Sílvia Pagès, i, en breu, es col·locarà una bústia física a l’entrada del Club.

Igualment, es constituirà en breu el Consell Consultiu dels Infants i Adolescents, un òrgan consultiu en què els infants podran participar i proporcionar el seu punt de vista en el projecte de futur del Club.

Des de la Junta Directiva del Club Natació Terrassa, tenim clar que volem una entitat lliure de qualsevol tipus de violència, sobretot vers els infants, i és per això que treballarem intensament. En aquesta línia, està previst fer formació a tots els treballadors, també als infants i a les seves famílies.

Entre tots i totes farem un Club millor, amb millors esportistes i una societat més justa.

Us deixem el link per consultar la Guia per a adults per prevenir l’abús sexual al món de l’esport elaborada pel Consell General de l’Esport:

https://esport.gencat.cat/web/.content/home/arees_dactuacio/esport_i_genere/publicacions/violencia/guia-violencia-sexual-esport-cat.pdf

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.