Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Futbol

Torneig de l’Escola de Futbol

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

UE Sabadellenca, CE Vacarisses, CE Olímpic Can Fatjó i UE Cornellà, guanyadors del XXVI Torneig de l’Escola de Futbol del CN Terrassa

 

La competició va aplegar més de 300 jugadors d’entre 6 a i 10 anys

 

 

La UE Sabadellenca, el CE Vacarisses, el CE Olímpic Can Fatjó i la UE Cornellà van adjudicar-se el títol en la vint-i-sisena edició del Torneig de l’Escola de Futbol que va disputar-se el cap de setmana. L’esdeveniment va aplegar més de 300 jugadors d’entre 6 i 10 anys de 12 clubs diferents.

El torneig va arrencar dissabte al matí amb la categoria Debutants 2013, en la qual la UE Sabadellenca va proclamar-se campiona. Va accedir a la final com a líder del grup 2 després de vèncer el Petit Estel La Nova per 9 a 0 i de perdre contra el CN Terrassa B per 1 a 0. En el matx decisiu, va batre la Fundació Terrassa FC per 2 a 1, que havia arribat a la lluita pel títol com a líder del grup 1, amb victòria contra l’EF Barberà Andalucía (3-0) i empat contra el CN Terrassa A (1-1). El Petit Estel La Nova va classificar-se tercer després de superar l’EF Barberà Andalucía en el matx pel tercer i quart lloc. El partit es va resoldre a la tanda de penals després que finalitzés en empat a zero.

El dissabte a la tarda va ser el torn de la categoria Benjamí 3a Divisió 2009-2010. El CE Vacarisses va aconseguir la victòria després de signar una trajectòria impecable. En la primera fase, enquadrat en el grup 2, va acumular tres triomfs contra l’EF Can Boada (3-1), el CN Terrassa F (3-0) i el CN Terrassa A (3-0). En semifinals, es va desfer del Sistrells CF (3-0) i va culminar un gran torneig en batre l’EF Barberà Andalucía en la gran final (1-0). L’EF Barberà Andalucía, per la seva banda, havia liderat el grup 1 amb victòries contra el Sistrells CF (2-0), el CN Terrassa D (3-1) i el CN Terrassa E (4-1). El tercer lloc va correspondre al CN Terrassa F, que va superar el Sistrells CF en la final de consolació (1-0).

 

Diumenge, dues categories més

 

El torneig es va reprendre el diumenge al matí amb la categoria prebenjamí 2011-2012, que va culminar amb el títol del CE Olímpic Can Fatjó. L’equip de Rubí va accedir a les semifinals després d’acumular dos triomfs contra l’EF Can Boada (1-0) i el CN Terrassa B (3-1) i un empat contra l’EF Barberà Andalucía (1-1) en la primera fase. En semifinals, va eliminar la Fundació Terrassa FC (2-1), mentre que en la gran final va batre el CN Terrassa C per 3 a 1. El conjunt amfitrió va arribar al partit decisiu després de superar el CN Terrassa D (3-0), la Fundació Terrassa FC (2-1) i el Sistrells CF (4-0) en la primera fase i de derrotar l’EF Barberà Andalucía en semis (4-2). Precisament, el Barberà va ser tercer en batre la Fundació Terrassa FC en el matx pel tercer i quart en la tanda de penals. El partit havia acabat en empat a un gol.

A la tarda, es va desenvolupar la categoria Benjamí 2a Divisió 2009-2010, que va concloure amb el triomf de la UE Cornellà. En la primera fase, va vèncer el CF Santaperpetua i el CN Terrassa A per 3 a 0 i va empatar a zero contra l’EF Barberà Andalucía. En semifinals, va superar el CN Terrassa B per 5 a 0 i va culminar un torneig rodó en batre l’EF Barberà Andalucía en la gran final per 3 a 2. El Barberà, per la seva banda, havia arribat a la lluita pel títol després de guanyar el CF Santaperpetua (2-1) i d’empatar contra el CN Terrassa A (1-1) i la UE Cornellà (0-0) a la primera fase i de desfer-se del CN Terrassa B en semis (3-1). En el matx pel tercer i quart lloc, el CN Terrassa B va derrotar el CN Terrassa C (3-0).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.