Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Torneig de l’Escola de Futbol

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

UE Sabadellenca, CE Vacarisses, CE Olímpic Can Fatjó i UE Cornellà, guanyadors del XXVI Torneig de l’Escola de Futbol del CN Terrassa

 

La competició va aplegar més de 300 jugadors d’entre 6 a i 10 anys

 

 

La UE Sabadellenca, el CE Vacarisses, el CE Olímpic Can Fatjó i la UE Cornellà van adjudicar-se el títol en la vint-i-sisena edició del Torneig de l’Escola de Futbol que va disputar-se el cap de setmana. L’esdeveniment va aplegar més de 300 jugadors d’entre 6 i 10 anys de 12 clubs diferents.

El torneig va arrencar dissabte al matí amb la categoria Debutants 2013, en la qual la UE Sabadellenca va proclamar-se campiona. Va accedir a la final com a líder del grup 2 després de vèncer el Petit Estel La Nova per 9 a 0 i de perdre contra el CN Terrassa B per 1 a 0. En el matx decisiu, va batre la Fundació Terrassa FC per 2 a 1, que havia arribat a la lluita pel títol com a líder del grup 1, amb victòria contra l’EF Barberà Andalucía (3-0) i empat contra el CN Terrassa A (1-1). El Petit Estel La Nova va classificar-se tercer després de superar l’EF Barberà Andalucía en el matx pel tercer i quart lloc. El partit es va resoldre a la tanda de penals després que finalitzés en empat a zero.

El dissabte a la tarda va ser el torn de la categoria Benjamí 3a Divisió 2009-2010. El CE Vacarisses va aconseguir la victòria després de signar una trajectòria impecable. En la primera fase, enquadrat en el grup 2, va acumular tres triomfs contra l’EF Can Boada (3-1), el CN Terrassa F (3-0) i el CN Terrassa A (3-0). En semifinals, es va desfer del Sistrells CF (3-0) i va culminar un gran torneig en batre l’EF Barberà Andalucía en la gran final (1-0). L’EF Barberà Andalucía, per la seva banda, havia liderat el grup 1 amb victòries contra el Sistrells CF (2-0), el CN Terrassa D (3-1) i el CN Terrassa E (4-1). El tercer lloc va correspondre al CN Terrassa F, que va superar el Sistrells CF en la final de consolació (1-0).

 

Diumenge, dues categories més

 

El torneig es va reprendre el diumenge al matí amb la categoria prebenjamí 2011-2012, que va culminar amb el títol del CE Olímpic Can Fatjó. L’equip de Rubí va accedir a les semifinals després d’acumular dos triomfs contra l’EF Can Boada (1-0) i el CN Terrassa B (3-1) i un empat contra l’EF Barberà Andalucía (1-1) en la primera fase. En semifinals, va eliminar la Fundació Terrassa FC (2-1), mentre que en la gran final va batre el CN Terrassa C per 3 a 1. El conjunt amfitrió va arribar al partit decisiu després de superar el CN Terrassa D (3-0), la Fundació Terrassa FC (2-1) i el Sistrells CF (4-0) en la primera fase i de derrotar l’EF Barberà Andalucía en semis (4-2). Precisament, el Barberà va ser tercer en batre la Fundació Terrassa FC en el matx pel tercer i quart en la tanda de penals. El partit havia acabat en empat a un gol.

A la tarda, es va desenvolupar la categoria Benjamí 2a Divisió 2009-2010, que va concloure amb el triomf de la UE Cornellà. En la primera fase, va vèncer el CF Santaperpetua i el CN Terrassa A per 3 a 0 i va empatar a zero contra l’EF Barberà Andalucía. En semifinals, va superar el CN Terrassa B per 5 a 0 i va culminar un torneig rodó en batre l’EF Barberà Andalucía en la gran final per 3 a 2. El Barberà, per la seva banda, havia arribat a la lluita pel títol després de guanyar el CF Santaperpetua (2-1) i d’empatar contra el CN Terrassa A (1-1) i la UE Cornellà (0-0) a la primera fase i de desfer-se del CN Terrassa B en semis (3-1). En el matx pel tercer i quart lloc, el CN Terrassa B va derrotar el CN Terrassa C (3-0).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).