Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Tretze nominacions en la Nit de l’Esportista 2019

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tretze nominacions en la Nit de l’Esportista 2019

 

 

El Club Natació Terrassa totalitza tretze nominacions en la relació de finalistes de la Nit de l’Esportista 2019, certamen que organitza l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa. La gala de lliurament de guardons se celebrarà el divendres 6 de març al Teatre Principal.

En la categoria principal, Esportista de l’Any, el club compta amb la candidatura de la waterpolista Paula Leitón i de l’atleta Ragna Debats. Així mateix, l’equip masculí absolut de natació i l’equip masculí absolut de waterpolo opten a Equip de l’Any, mentre que la nedadora Aida López i la waterpolista Noelia Cuenda estan nominades en la categoria Esportista Promesa de l’Any. Al seu torn, la nedadora Sílvia Pagès és una de les candidates a Esportista Màster de l’Any i el club opta al premi d’Entitat de l’Any.

Igualment, els nedadors Pau González i Ana Monfá estan nominats en la categoria Esport Adaptat per a Persones amb Discapacitat Física. La segona fase de la Champions League de waterpolo que va acollir el club apareix com a candidata en la categoria Organització d’Esdeveniments Esportius. Finalment, CSM Grup opta a vèncer en la categoria Suport i Col·laboració Econòmica al Món de l’Esport i el Torneig Benèfic de Pàdel La Vida és Xula és un dels candidats al premi en la categoria Organització d’Esdeveniments Solidaris o d’Integració Social. A més, dues persones molt vinculades al club, Jordi Valls i Dani Nart, estan nominades en les categories Entrenador de l’Any i Dirigent Esportiu de l’Any, respectivament.

 

+ NOTÍCIA AMB LA RELACIÓ COMPLETA DE FINALISTES

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.