Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Tretze medalles en el Trofeu Fèlix Serra Santamans de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tretze medalles en el Trofeu Fèlix Serra Santamans de natació

 

 

El Club Natació Terrassa va assolir tretze medalles (dues d’or, cinc de plata i sis de bronze) en el Trofeu Fèlix Serra Santamans, primera prova del XXIII Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, que va desenvolupar-se ahir a les instal·lacions del CN Manresa.

David Benítez va sumar les dues victòries de la delegació local en imposar-se en els 50 (28.24) i 100 m braça (1.01.87). L’egarenc va arrodonir la seva actuació amb una medalla de bronze en els 200 m braça (2.18.65). Mario Mollà va ser l’altre nom destacat en penjar-se un total de cinc medalles. Va obtenir la medalla de plata en els 100 (49.71) i els 200 m lliures (1.47.67) i la medalla de bronze en els 400 m lliures (3.54.11) i els 50 (24.45) i 100 m papallona (54.39).

Al seu torn, Miguel Durán va penjar-se la plata en els 400 m lliures (3.50.65), mateix èxit que van aconseguir Adrián Santos en els 50 m esquena (25.31) i Víctor de Pablo en els 100 m braça (1.04.31). Completen la collita de podis els bronzes de Guillem Lázaro en 200 m papallona (2.04.04) i d’Eric Rodelas en 50 m braça (29.72).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.