Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Tretze medalles en el Trofeu Fèlix Serra Santamans de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tretze medalles en el Trofeu Fèlix Serra Santamans de natació

 

 

El Club Natació Terrassa va assolir tretze medalles (dues d’or, cinc de plata i sis de bronze) en el Trofeu Fèlix Serra Santamans, primera prova del XXIII Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, que va desenvolupar-se ahir a les instal·lacions del CN Manresa.

David Benítez va sumar les dues victòries de la delegació local en imposar-se en els 50 (28.24) i 100 m braça (1.01.87). L’egarenc va arrodonir la seva actuació amb una medalla de bronze en els 200 m braça (2.18.65). Mario Mollà va ser l’altre nom destacat en penjar-se un total de cinc medalles. Va obtenir la medalla de plata en els 100 (49.71) i els 200 m lliures (1.47.67) i la medalla de bronze en els 400 m lliures (3.54.11) i els 50 (24.45) i 100 m papallona (54.39).

Al seu torn, Miguel Durán va penjar-se la plata en els 400 m lliures (3.50.65), mateix èxit que van aconseguir Adrián Santos en els 50 m esquena (25.31) i Víctor de Pablo en els 100 m braça (1.04.31). Completen la collita de podis els bronzes de Guillem Lázaro en 200 m papallona (2.04.04) i d’Eric Rodelas en 50 m braça (29.72).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).