Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Tres waterpolistes del club, al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials amb la selecció catalana infantil

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres waterpolistes del club, al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials amb la selecció catalana infantil

 

 

Els waterpolistes Martí Arimón, Martina Fernández i Maria Manso disputaran entre dissabte i dimarts el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials amb la selecció catalana infantil. La competició se celebrarà al Centro M-86 de Madrid.

En categoria masculina, Catalunya està enquadrada en el grup B. Debutarà diumenge a les 12.30h contra l’Aragó i tancarà la primera fase el mateix diumenge a la tarda, a les 17.30h, contra Madrid. Andalusia, País Basc i Canàries integren el grup A; el C està format pel País Valencià, Ceuta, Castella-la Manxa, Castella i Lleó i La Rioja; i Balears, Múrcia, Navarra i Galícia componen el D. El primer classificat de cada grup i els segons i tercers classificats dels grups A i B  accediran als quarts de final, previstos per dilluns la matí. Les semifinals se celebraran el dilluns a la tarda i la final tindrà lloc dimarts a la tarda.

Pel que fa a la categoria femenina, Catalunya figura en el grup 1. S’estrenarà diumenge a les 14.00h contra el País Basc i completarà la primera fase el mateix diumenge a la tarda contra el País Valencià (19.00h). Andalusia, Madrid i Aragó integren el grup 2, mentre que el grup 3 està format per Balears, Canàries, Galícia i Navarra. Els tres primers classificats dels grups 1 i 2 i els dos primers dels grup 3 accediran als quarts de final, programats per dilluns al matí. Les semifinals es jugaran el dilluns a la tarda i la final es desenvoluparà dimarts a la tarda.

 

 

+ CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL MASCULÍ
+ CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL FEMENÍ

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).