Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Tres waterpolistes del club, al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials amb la selecció catalana infantil

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres waterpolistes del club, al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials amb la selecció catalana infantil

 

 

Els waterpolistes Martí Arimón, Martina Fernández i Maria Manso disputaran entre dissabte i dimarts el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials amb la selecció catalana infantil. La competició se celebrarà al Centro M-86 de Madrid.

En categoria masculina, Catalunya està enquadrada en el grup B. Debutarà diumenge a les 12.30h contra l’Aragó i tancarà la primera fase el mateix diumenge a la tarda, a les 17.30h, contra Madrid. Andalusia, País Basc i Canàries integren el grup A; el C està format pel País Valencià, Ceuta, Castella-la Manxa, Castella i Lleó i La Rioja; i Balears, Múrcia, Navarra i Galícia componen el D. El primer classificat de cada grup i els segons i tercers classificats dels grups A i B  accediran als quarts de final, previstos per dilluns la matí. Les semifinals se celebraran el dilluns a la tarda i la final tindrà lloc dimarts a la tarda.

Pel que fa a la categoria femenina, Catalunya figura en el grup 1. S’estrenarà diumenge a les 14.00h contra el País Basc i completarà la primera fase el mateix diumenge a la tarda contra el País Valencià (19.00h). Andalusia, Madrid i Aragó integren el grup 2, mentre que el grup 3 està format per Balears, Canàries, Galícia i Navarra. Els tres primers classificats dels grups 1 i 2 i els dos primers dels grup 3 accediran als quarts de final, programats per dilluns al matí. Les semifinals es jugaran el dilluns a la tarda i la final es desenvoluparà dimarts a la tarda.

 

 

+ CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL MASCULÍ
+ CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL FEMENÍ

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.