Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Tres victòries en la 2a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres victòries en la 2a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada

 

 

El Club Natació Terrassa va sumar tres victòries en la 2a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada que va celebrar-se dissabte passat a les instal·lacions del CN Sitges. Cal destacar, a més, que va ser el segon club amb més nedadors inscrits i que es van batre 24 millors marques personals.

Sarai Gascón va obtenir dos dels triomfs locals en els 50 m braça, amb un registre de 35.98, i en els 100 m papallona, prova en què va aturar el crono en 1.09.37. L’altra victòria egarenca va arribar de la mà de Judith Pérez, que va adjudicar-se els 100 m lliures amb 1.18.09. Pérez, a més, va classificar-se tercera en els 100 m papallona (1.45.45) i quarta en els 200 m braça (3.49.49).

Per últim, cal subratllar que Pau González va ser tercer en els 200 m braça (4.00.07), quart en els 50 m braça (51.64) i cinquè en els 400 m lliures (6.37.23).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.