Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Tres podis en adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres podis en natació adaptada en la 92a Travessia al Port de Barcelona

 

 

El CN Terrassa va assolir tres podis en natació adaptada en la 92a Travessia al Port de Barcelona que va celebrar-se dissabte passat sota l’organització del CN Atlètic-Barceloneta. La prova es va disputar sobre una distància de 400 metres.

Ana Monfà va vèncer en categoria femenina amb un registre de 5’42”, per davant de la seva companya Laura Anguelina Portero, segona amb 7’59”. Esther Vilavella, de l’Escola Esportiva Acell, va completar el podi amb 13’23”.

Així mateix, Pau González va imposar-se en categoria masculina amb un temps de 6’44”. El nedador egarenc va batre en un final molt ajustat a Roger Vilaseca (Escola Esportiva Acell), que va aturar el crono en 6’45”. Carlos Amador Ortega, també de l’Escola Esportiva Acell, va classificar-se en tercera posició amb una marca de 7’53”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.