Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Karate

Tres podis en karate

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres podis en el Campionat de Catalunya de Kyus de karate

 

El CN Terrassa va aconseguir tres podis en el Campionat de Catalunya de Kyus de karate que va celebrar-se a Montornès del Vallès dissabte passat.

Melinda Rodríguez va brillar en proclamar-se campiona amb molta autoritat en la modalitat kata infantil femení cinturó verd. Va imposar-se per 5 a 0 en totes les rondes que va disputar. Va desfer-se, d’entrada, d’Anabel Alexandra Ortiz, del Gimnàs Club Francàs. En semifinals, va eliminar Aina Olaya Moreno, del Club Karate Montornès, i, en la gran final, va superar Martina Querencio, del Club Karate Asnà.

Al seu torn, Joana Camps va penjar-se la medalla de plata en kata juvenil femení cinturó groc i taronja. Va vèncer Cristina Pascual, del Ten-Txi-Jin Karate Do, Mariona Martras, del Club Esportiu Nokachi i a Julia Roldán, del Club Karate Vila-seca, i va caure en la gran final contra Marina Soria, del Senshi Dojo de Santa Perpètua.

Finalment, Paula Bailón va aconseguir la medalla de bronze en kata juvenil femení cinturó verd i blau. Va perdre en semifinals contra Paula Ródenas, del CK L’Hospitalet de l’Infant, que va acabar proclamant-se campiona.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.