Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Tres nedadors, convocats per al Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres nedadors, convocats per al Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon de natació

 

 

Els nedadors Miguel Durán, Adrián Santos i Ferran Siré han estat convocats per la Federació Catalana de Natació (FCN) per participar en el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon, prova inclosa en el circuit Mare Nostrum, que se celebrarà l’1 i el 2 de juny. Aquesta prestigiosa cita internacional integra dues proves més, el Meeting Internacional de Mònaco (29 i 30 de maig) i el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona (10 i 11 de juny).

La llista elaborada per la FCN inclou un total de disset nedadors. En categoria masculina, i al marge de Durán, Santos i Siré, han estat escollits Diego Mira i Àlex Castejón (CN Sabadell), Ferran Julià i Joan Ballester (CE Mediterrani), Raúl Santiago (CN Sant Andreu), Guillem Belmonte (CN Mataró) i Pol Gil (CN Barcelona). Així mateix, en l’apartat femení, han estat seleccionades Emma Carrasco (INEF Lleida), Paula Juste (CN Lleida), Aina Oliván i Carla Seco (CN Sabadell), Ainhoa Campadabal (CN Caldes) i Clàudia Espinosa i Júlia Pujadas (CN Sant Andreu).

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).