Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Tres medalles en el…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres medalles en el Campionat de Barcelona de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries

 

 

El CN Terrassa va sumar tres medalles en el Campionat de Barcelona de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Sant Celoni. A més, les set patinadores locals que van competir a la ciutat del Vallès Oriental van classificar-se per al Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries que tindrà lloc el 16 i 17 de març a Mollet del Vallès.

Laia Bou va classificar-se tercera en categoria sènior, mateix èxit que van assolir Paula Pérez en categoria infantil i Luisa Jiménez en categoria juvenil. Igualment, Júlia Busqué va ser quarta en categoria infantil; Victoria Ramírez i Joana Peñarroya van obtenir el novè i el dotzè lloc, respectivament, en categoria cadet; i Ariadna Peñafiel va acabar desena en categoria sènior.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.