Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Tres convocats amb la selecció catalana infantil per al Campionat d’Espanya per FF.TT

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres waterpolistes, convocats amb la selecció catalana infantil per al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials

 

 

Els waterpolistes Gerard Vaghi, Alan Batlle i María Manso han estat convocats amb la selecció catalana infantil per participar en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que se celebrarà al Centro M-86 de Madrid del 29 al 31 de març.

Tant el combinat català masculí com femení estan formats per catorze integrants. Al marge de Vaghi i Batlle, han estat elegits per a la selecció masculina Aniol Bertran, Iván Prada i Oriol Pallarés (CN Mataró); Arán Pina (CN Rubí); Isaac de la Cruz i Óscar Ferrando (CN Atlètic-Barceloneta); Iván Castaño (CN Vallirana); Korian Medrano (CN Sant Feliu); Llorenç Gil (CN Molins de Rei); Nico Biescas (CE Mediterrani); Tomàs Soler (CN Sabadell); i Tristán Viñuales (CN Barcelona).

Per la seva banda, a més de Manso, les escollides per a la selecció femenina són Abril Antolín, Aina Cella i Martina Hashim (CN Sant Andreu); Ada Fité (CN Mataró); Andrea Sánchez i Kenya Jiménez (CN Sabadell); Laia Tutusaus i Liv del Sol (CN Vallirana); Lucía Rodríguez i Natàlia Díaz (CE Mediterrani); Marina Pineda (UE Horta); Nicol Jerez (CN Atlètic-Barceloneta); i Ona Tarriño (CN Catalunya).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.