Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Tres convocats amb la selecció catalana per a les proves del Circuit Mare Nostrum

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres convocats amb la selecció catalana per a les proves del Circuit Mare Nostrum

 

 

Els nedadors David Benítez, Adrián Santos i Adrià Roy han estat convocats per la Federació Catalana de Natació (FCN) per participar en el prestigiós Circuit Mare Nostrum, integrat per tres proves, el Meeting Internacional de Mònaco (21 i 22 de maig), el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona (25 i 26 de maig) i el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon (28 i 29 de maig).

Concretament, Benítez i Santos competiran amb la selecció catalana en les tres proves, mentre que Roy participarà només a Canet amb el combinat català.

La FCN ha convocat un total de vuit nedadors per a les tres proves. En categoria masculina, i al marge de Benítez i Santos, han estat escollits Ferran Julià (CN Sabadell), Alberto Hernández (CN Sant Andreu) i Guillem Ramia (CE Mediterrani). Així mateix, en l’apartat femení, han estat seleccionades Mireia Pradell (CN Barcelona), Marta González i Clàudia Espinosa (CN Sant Andreu). Per a la cita de Canet, la llista s’amplia en vuit nedadors més, Roy, Francho Artal (CE Mediterrani), Pau Villa (CN Sant Andreu), Héctor Morales i Estel Xuan Galo (CN Granollers), Carlota Colomer (CN Sant Feliu), Xènia Torrejón (CN Caldes) i Aina Fernández (CN Banyoles).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.