Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Tres convocats amb la selecció catalana infantil per al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres convocats amb la selecció catalana infantil per al Campionat d’Espanya per Federacions Territorials

 

Els waterpolistes Martí Arimón, Martina Fernández i Maria Manso han estat convocats amb la selecció catalana infantil per participar en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que se celebrarà al Centro M-86 de Madrid del 9 al 12 d’abril.

Tant el combinat català masculí com femení estan formats per catorze integrants. Al marge d’Arimón, han estat elegits per a la selecció masculina Bruno Delmás (CN Granollers); Noah Romeva, Nikita Rudoi i Sebas Lérida (CN Sabadell); Oriol Hurtado (UE Horta); Pau Menéndez, Enzo Fernández i Dani Mérida (CN Atlètic-Barceloneta); Mauro Millán, Biel Sullà i Marc Comabella (CN Barcelona); Óscar Van Doorn (CN Rubí); i Bernat Martínez (CE Mediterrani). La selecció masculina està dirigida per Svilen Piralkov i Àlex Oses.

Per la seva banda, a més de Manso i Fernández, les escollides per a la selecció femenina són Marina Muñoz (CE Mediterrani); Noemí Gómez, Ainhoa Vélez i Queralt Anton (CN Sant Andreu); Marina Pineda, Leticia Ruiz i Celia Vaquero (UE Horta); Aitana Fernández (CN Mataró); Ingrid Rodríguez i Ona Jurado (CN Sabadell); i Júlia Frigola i Hajar Pérez (CN Catalunya). Els tècnics del combinat femení són Jordi Valls i Carla Fargas.

 

 

+ CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL MASCULÍ

+ CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL FEMENÍ

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).