Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Tots amb la Beth!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tots amb la Beth!

 

La nena, de 4 anys, pateix leucèmia i necessita un trasplantament de medul·la d’un donant compatible

 

 

La Beth Pérez és una nena de 4 anys que va ser diagnosticada de leucèmia el desembre de 2017. Hores d’ara, després de dos anys de lluita i de tractament, ha recaigut i necessita un trasplantament de medul·la d’un donant compatible per poder salvar-se. Els seus pares, la Carme i el Raül, soci del club i membre del grup d’aigües obertes, han iniciat una campanya per trobar aquesta ànima bessona.

Tu pots ajudar la Beth! Només cal que t’apropis al Banc de Sang i Teixits de Mútua de Terrassa, de dilluns a divendres, de 9.00 a 20.00h, o a qualsevol hospital de referència en donació de medul·la (pots consultar-los a la pàgina web de la Fundació Josep Carreras) per fer-te donant. Cal tenir entre 18 i 40 anys, ambdues edats incloses. És un procés realment senzill, una extracció d’una mostra de sang, que pot salvar la vida de la Beth o de qualsevol de les nenes i nens que són diagnosticats de leucèmia diàriament. Està a les teves mans fer el regal més valuós, regalar vida.

 

+ CARTA ÍNTEGRA DELS PARES DE LA BETH

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.