Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Tot a punt per al 28è Torneig de Futbol Base

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El club recupera l’esdeveniment després de dos anys d’interrupció a causa de la pandèmia

Un partit de categoria infantil i un de categoria cadet enceten la competició divendres a la tarda

El 28è Torneig de Futbol Base aixecarà el teló divendres a la tarda amb els infantils i els cadets com a protagonistes. Després de dos anys sense poder-lo celebrar amb motiu de la pandèmia, l’esdeveniment, que s’allargarà fins diumenge, torna a la programació esportiva del club. La competició arrencarà a les 18.00h amb el matx de categoria infantil entre el CN Terrassa i el CD Sant Gabriel. Posteriorment, a les 20.00h, tindrà lloc un compromís de categoria cadet entre el CN Terrassa i el CF Júnior.

 

12 equips, 7 clubs, 24 partits

Enguany, un total de 12 equips de 7 clubs diferents integren el quadre, que contempla un total de 24 partits. Al marge del CN Terrassa, prendran part en la competició la Damm CF, el FC Girona, la UE Sant Andreu, el CF Parets, el CD Sant Gabriel i el CF Júnior.

Les categories cadet i infantil, integrades per tres equips, es desenvoluparan pel sistema de triangular. Al seu torn, la categoria aleví està formada per sis equips que s’enfrontaran en dues fases. En primer terme, se celebrarà una lligueta de tots contra tots i, posteriorment, es jugaran tres partits per definir la classificació final. El primer i segon classificat de la fase de grups disputaran la final, el tercer i el quart classificat jugaran el partit per la tercera posició i el cinquè i sisè classificat afrontaran el partit per la cinquena plaça.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.