Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Tot a punt pel Campionat d’Espanya de Natació Infantil

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • L’esdeveniment aplegarà a més de 500 nedadors i nedadores de 210 clubs diferents
  • La representació del CN Terrassa estarà formada per quatre esportistes: dos nedadors i dues nedadores

El Club Natació Terrassa acollirà des del dijous 14 fins al diumenge 17 de març el XLIII Campionat d’Espanya d’Hivern de Natació Infantil, on més de 500 nedadors i nedadores hi participaran. L’esdeveniment s’emmarca en el compromís del Club egarenc d’acollir actes i competicions de rellevància en totes les modalitats i categories esportives, específicament en els esports aquàtics.

La competició es dividirà en quatre dies diferents, i es faran dues jornades cada dia. Les jornades de matí s’iniciaran a les 10:00 i s’allargaran fins a les 11:45 aproximadament, mentre que les jornades de tarda, l’horari de competició serà de 17:30 a 19:30, excepte diumenge, que en aquest cas començarà a les 17:00 i finalitzarà a les 19:00 hores.

La delegació egarenca estarà formada per quatre nedadors i nedadores, dues es llençaran a l’aigua en categoria femenina i dos en masculina. Els representants del Club Natació Terrassa, seran: Alexander Hernandez, Martina Quiñonero, Queralt Diaz i Victor Lobo.

Pel que fa a les proves en les quals competiran, Hernandez, ho farà en 400 m lliure, mentre que Quiñonero en 50, 100 i 200 papallona. Per altra banda, Díaz, buscarà assolir les millors marques possibles en 50, 100 i 200 lliure, així com en 50 esquena. Finalment, Lobo, competirà en 50 i 100 esquena.

Tal com comenta l’entrenador de l’equip infantil, Pablo Hernan Schenider, “l’objectiu de la competició és sumar experiència i aprendre a gestionar l’ansietat precompetitiva”. També, remarca que “actualment, en el Club, estem en un procés de reconstrucció de la base per fer-la més forta de cara el futur”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.