Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Torneig Sènior de Bàsquet de pretemporada i homenatge a Maria Olmo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa organitza un Torneig Sènior de Bàsquet de pretemporada

 

L’esdeveniment, que se celebrarà el 17 i 18 de setembre, inclou un homenatge a l’exjugadora Maria Olmo

 

 

El Club Natació Terrassa organitzarà el cap de setmana un Torneig Sènior de Bàsquet de pretemporada que aplegarà un total de setze equips. La competició contempla quatre categories, Sènior A Masculí i Femení i Sènior B Masculí i Femení, que es disputaran en format de semifinals, final i partit pel tercer i quart lloc.

 

Calendari
Dissabte 17 de setembre
Pavelló de Bàsquet

 

Sènior B Masculí

11.00h. Sferic Terrassa – CB Sant Quirze (1)

12.45h. CN Terrassa B – CB Mollet (2)

 

Sènior B Femení

11.00h. Bàsquet Ateneu Montserrat – CB Mollet (3)

12.45h. CN Terrassa B – CB Sant Boi (4)

 

Sènior A Masculí

17.00h. CB Sant Boi – CN Caldes (5)

18.45h. CN Terrassa A – CB Granollers (6)

 

Sènior A Femení

16.30h. CN Terrassa – Vilassar (7)

18.15h. CB Ripollet – RCD Espanyol (8)

19.45h. Partit d’homenatge Maria Olmo

 

 

Diumenge 18 de setembre
Pavelló de Bàsquet

 

Sènior B Masculí

11.00h. Perdedor partit 1 – Perdedor partit 2

12.45h. Guanyador partit 1 – Guanyador partit 2

 

Sènior B Femení

11.00h. Perdedor partit 3 – Perdedor partit 4

12.45h. Guanyador partit 3 – Guanyador partit 4

 

Sènior A

17.00h. Perdedor partit 5 – Perdedor partit 6 (3r-4t lloc Masculí)

18.45h. Perdedor partit 7 – Perdedor partit 8 (3r-4t lloc Femení)

 

Pavelló Poliesportiu

 

Sènior A

17.00h. Guanyador partit 5 – Guanyador partit 6 (Final Femenina)

18.45h. Guanyador partit 7 – Guanyador partit 8 (Final Masculina)

 

Homenatge a Maria Olmo

 

En el marc del torneig, el club farà un homenatge a l’exjugadora Maria Olmo, que va militar al sènior femení de bàsquet durant vint temporades. L’acte, que es va haver d’ajornar amb motiu de la pandèmia, preveu la celebració d’un partit amb jugadores amb les quals va coincidir en el primer equip. En principi, està prevista la presència de Mireia Gómez, Alba Colom, Sandra Olmo, Maria Martínez, Vianell Arch, Laura Garcia, Marta Feliu, Laura Romero, Javi Gil, Lídia Colom, Paula Picón, Carla Olmo, Andrea Picón i Eva Farrona. A més del partit amb les seves excompanyes, el club retirarà la samarreta amb el número 10 que havia lluït durant la seva trajectòria esportiva.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).