Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Torna la Lliga de Divisió d’Honor femenina i masculina de waterpolo al CN Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dissabte 24 de febrer, les instal·lacions del CN Terrassa tornaran a ser l’escenari de dos emocionants partits del waterpolo del més alt nivell. La lliga de Divisió d’Honor de waterpolo tornarà a posar-se en marxa aquest cap de setmana, i tant l’equip femení com el masculí del Club Natació Terrassa tornarà a l’acció jugant com a local.

El sènior femení iniciarà aquesta segona volta després de finalitzar la copa federació en tercera posició. Ho farà dissabte 24 de febrer a les 16:00 hores a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica de Terrassa i s’enfrontarà al Real Canoe.

L’equip liderat per Pérez, actualment es troba com a quart classificat a tan sols 3 punts del tercer classificat. Pérez, comenta “afrontem la tornada a la lliga amb moltes ganes i il·lusió. El nostre objectiu d’aquesta segona volta és consolidar aquesta quarta posició i intentar anar cap amunt”.

Per altra banda, l’equip liderat per Cobacho, disputarà el primer partit de la segona part de la Lliga, en el matx corresponent a la tretzena jornada de la competició, enfrontant-se al CN Catalunya a les 18:00 hores. Ho faran, també, jugant en les seves instal·lacions.

El primer equip sènior masculí es troba actualment com a tercer classificat, amb un total de 27 punts. Per sobre tenen a l’Atlètic Barceloneta amb 36 punts i al CN Sabadell amb 31 punts.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.