Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Toni Cortés rep…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Toni Cortés rep la medalla d’argent de la Federació Catalana de Bàsquet

 

El delegat de la secció de bàsquet del Club Natació Terrassa Toni Cortés va rebre la medalla d’argent de la Federació Catalana de Bàsquet en el marc de la Festa del Bàsquet Català 2018 que va celebrar-se dissabte a l’Espai Endesa de Barcelona. Com que no va poder assistir a la gala,  Jesús Martínez, un altre col·laborador històric de la secció, va recollir el premi en nom seu.

Cortés va ser guardonat en reconeixement a la seva trajectòria com a delegat de la secció al club, càrrec que exerceix des de fa 25 anys. En aquest sentit, cal recordar que Cortés ja va ser premiat el passat mes de desembre en l’acte commemoratiu del 25è aniversari de la secció de bàsquet que va desenvolupar-se al Pavelló del Pla del Bon Aire com a figura cabdal per al desenvolupament d’aquest esport al CN Terrassa.

Durant la Festa del Bàsquet Català 2018, presentada per la periodista Ana Boadas i l’actor i humorista Fermí Fernàndez, es van lliurar distincions, guardons, medalles i reconeixements a entitats i persones diverses del bàsquet català corresponents a la temporada 2017-18.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).