Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Títol per a l’aleví masculí…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Títol per a l’aleví masculí en l’11è Torneo Europeo de Waterpolo Alevín Mixto de Marbella

 

L’aleví masculí de waterpolo va proclamar-se campió de l’11è Torneo Europeo de Waterpolo Alevín Mixto que va celebrar-se a Marbella del 2 al 5 de gener.

L’equip entrenat per Alba Sánchez i Óscar Sánchez va quallar una actuació immillorable. Va vèncer tots els partits de la fase de grups, de manera que va accedir com a primer classificat als vuitens de final, ronda en què va batre el Joy Team, un combinat amb jugadors de diversos equips, per 7 a 1. Els egarencs van fer un pas més cap al títol en superar el CN Cuatro Caminos en quarts de final per 4 a 1. Posteriorment, en semis, el CN Terrassa va derrotar el CN Catalunya també per 4 a 1. L’últim escull va ser el CW Màlaga, equip al qual va guanyar en la gran final per 5 a 3.

 

Onzè lloc per a l’aleví femení

 

Per la seva banda, l’aleví femení, dirigit per Alba Sánchez, va classificar-se en l’onzena posició. Va completar una primera fase prometedora en vèncer tots els partits que va disputar. En vuitens de final, però, va perdre contra el CN Catalunya, resultat que el va conduir a jugar per les posicions que van de la novena a la setzena. Les egarenques van derrotar el CN Alcorcón per 5 a 1 en el matx per l’onzena plaça. Així mateix, el Joy Team, en el qual militaven tres jugadors del club, va finalitzar tretzè en batre el CW Sevilla per 7 a 6 en el darrer partit.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).