Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Tercer podi per a Sarai Gascón en el Campionat del Món de Natació Adaptada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tercer podi per a Sarai Gascón en el Campionat del Món de Natació Adaptada

 

 

L’egarenca es penja la plata en el 4×100 m estils mixt 34 punts

 

 

La nedadora Sarai Gascón va penjar-se ahir la tercera medalla en el Campionat del Món de Natació Adaptada que s’està celebrant a Funchal, a la illa portuguesa de Madeira. És el vintè podi que assoleix la terrassenca en una cita mundialista.

L’egarenca va aconseguir la plata en el relleu 4×100 m estils mixt 34 punts en companyia d’Íñigo Llopis, Anastasiya Dmytriv i José Antonio Marí. El quartet estatal va aturar el crono en 4.31.96, només per darrere d’Austràlia, que es va proclamar campiona amb 4.29.86. El bronze va correspondre als Països Baixos amb una marca de 4.34.79.

Gascón va nedar l’última posta, la de crol, i ho va fer de manera portentosa. Espanya era quarta després dels 100 m esquena, sisena després de la posta de braça i cinquena un cop completat el tram de papallona. La terrassenca va remuntar tres posicions amb una posta imponent, tot completant els 100 metres lliures amb uns esplèndids 1.02.33.

 

Segona millor marca en sèries

 

El quartet espanyol va guanyar la primera sèrie matinal amb un temps de 4.36.27, registre que li va proporcionar l’accés a la final amb el segon millor crono dels relleus inscrits.

 

Demà, torn per als 50 m lliures i el 4×100 m lliures mixt

 

La nedadora local clourà demà la seva participació en la cita mundialista amb dues proves més, els 50 m lliures i el relleu 4×100 m lliures mixt.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).