Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Tercer lloc en la Final Territorial Benjamina de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tercer lloc en la Final Territorial Benjamina de natació

 

 

 

El CN Terrassa va aconseguir la tercera posició per equips en la Final Territorial Benjamina, el campionat de Catalunya de les categories benjamina i prebenjamina de natació, que va celebrar-se a la Piscina Sylvia Fontana de Tarragona entre dissabte i dilluns. Els nedadors del club van sumar 1.556 punts, només per darrere del CN Sant Andreu, campió amb 2.018, i del CN Sabadell, segon amb 1.586.

Pel que fa als resultats individuals, cal destacar que Júlia Ordóñez va assolir la plata en la Q64 categoria femenina 10,5 anys i que Aleix Alsina va aconseguir el bronze en la Q64 categoria masculina 9,5 anys. Sis nedadors més van obtenir diploma en aquesta modalitat: Artur Álvarez, quart en la Q64 categoria masculina 9,5 anys; Pol Redon, cinquè en la Q64 categoria masculina 9 anys; Andrea Cuenca, quarta en la Q64 categoria femenina 9,5 anys; Xavi Guerrero, vuitè en la Q64 categoria masculina 10 anys; Jan Cano, setè en la Q64 categoria masculina 11,5 anys; i Pol Santana, vuitè en la Q64 categoria masculina 11 anys.

Així mateix, cal subratllar que Eira Domínguez va ser primera en la final C de la Q64 categoria femenina 9 anys, mateix mèrit que va assolir Laia Rojas en la final C de la Q64 categoria femenina 10,5 anys. Marta Guillamont va classificar-se segona en la final D de la Q64 categoria femenina 10,5 anys, mentre que Arnau Ferrando va acabar segon en la final G de la Q64 categoria masculina 11 anys i Jadhai Lozano va ser tercer en la final C de la Q64 categoria femenina 10 anys. Finalment, Lucas Sánchez va ser primer en la final E de la Q64 categoria masculina 11 anys i vuitè en els 200 m estils masculins categoria 11 anys.

 

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).